Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Της έβγαλε τα δόντια επειδή δεν τον πλήρωσε!

Η είδηση έρχεται από τη Γερμανία. Την Παρασκευή δικαστήριο της χώρας έκρινε ένοχο οδοντίατρο, ο οποίος επιτέθηκε σε πελάτισά του και της... έβγαλε δύο «γέφυρες» επειδή δεν του είχε καταβάλει το ποσό των 700 ευρώ! Μάλιστα, το συμβάν έλαβε χώρα (τον Σεπτέμβριο) στο σπίτι της άτυχης 35χρονης, όπου είχε πάει έξαλλος ο... επιστήμων. Αφού εισέβαλε στο σπίτι, την πήγε στο σαλόνι, της έδεσε τα χέρια, την ανάγκασε να ανοίξει το στόμα της και αφαίρεσε τις «γέφυρες», που ο ίδιος είχε τοποθετήσει. Και όλα αυτά χωρίς να πει έστω μία λέξη!
Τελικά, ο οδοντίατρος θα αναγκαστεί να πληρώσει 6.000 ευρώ στο θύμα του ως αποζημίωση.
Στη διάρκεια της δίκης ο δικηγόρος του διάβασε δήλωσή του με την οποία ζητούσε συγνώμη για την πράξη του και δικαιολογήθηκε υπογραμμίζοντας ότι βρισκόταν υπό επαγγελματική αλλά και προσωπική πίεση, ενώ επισήμανε πως στόχος του ήταν να πάρει τα 700 ευρώ, που δεν δεχόταν να καταβάλει η ασφαλιστική εταιρεία της γυναίκας.
Η τελευταία παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δόντια λέγοντας ότι μετά την οδυνηρή εμπειρία της δεν θέλει να επιδιορθωθεί η ζημιά. Προφανώς, δεν θέλει να ξαναδεί οδοντίατρο στη ζωή της!
ΥΓ. Το κείμενο γράφτηκε λίγες ώρες μετά την επιστροφή μου από τον οδοντίατρο...

2 σχόλια:

MOLEMOU είπε...

ton pliroses esi h 8a se doume kamia mera sthn tv -kalhmera apo to monaxo

Πιγκουίνος είπε...

Καλημέρα!!!
Εγώ ακόμη τραβιέμαι αλλά θα πληρώσω. Δεν θα ρισκάρω...