Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Μόνο μία εφημερίδα έχει πρώτο θέμα την Εθνική...

Ο ελληνικός αθλητικός Τύπος δεν είναι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου και αυτό είναι γνωστό. Κανονικά, λοιπόν, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μόνο μία από τις σημερινές εφημερίδες έχει ως κύριο θέμα στην πρώτη σελίδα, τη μεγάλη χθεσινή νίκη της Εθνικής επί της Σλοβενίας στο Ευρωμπάσκετ.
Σχεδόν όλες τη... θάβουν κάτω από τις ποδοσφαιρικές ομάδες ακόμη και αν δεν προκύπτει κάτι σημαντικό από τη δική τους επικαιρότητα.

Εντούτοις, σίγουρα «χτυπάει» άσχημα το να βλέπεις να υποβαθμίζουν την Εθνική, ειδικά αυτοί που θα έπρεπε να την προβάλλουν. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου δικαιούταν σήμερα να είναι πρωταγωνίστρια σε όλα τα πρωτοσέλιδα. Όμως, μόνο το «Goal»... συγκινήθηκε από την επιτυχία σε βάρος της Σλοβενίας και έπραξε ως έπρεπε.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τρεις «εφημερίδες», η «Γάτα», ο «Πρωταθλητής» και το «Derby» δεν έχουν καν την παραμικρή αναφορά στην πρώτη σελίδα για την Εθνική! Σαν να μην έπαιξε! Παράλληλα, πολλές άλλες αρκούνται σε ένα μικρό «χτύπημα»...
Βέβαια, αν πάνε όλα καλά (υπέρ του δέοντος) και πάρουμε μετάλλιο, όλες θα πανηγυρίζουν και θα λένε μπράβο σε εκείνους που τώρα απαξιώνουν...

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Βλέποντας τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων καταλαβαίνεις πολλά. Ποιος στηρίζει ποιον, ποιος αδιαφορεί για τον άλλον, ποιος θέλει να προκαλέσει, ποιος θέλει να αποπροσανατολίσει και λοιπά. Είναι για γέλια και είμαστε για κλάμματα.

dont remain silent είπε...

Πολλά συγχαρητήρια στην Εθνικάρα μας!!Να και κάτι που μας κάνει να χαμογελάμε στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. Το ποδόσφαιρο θεωρείται ο βασιλιάς των σπορ, είχε πάντα προτεραιότητα. Αλλά η μεγάλη επιτυχία της αγαπημένης όλων των Ελλήνων, όφειλε να γίνει θέμα και σημείο αναφοράς στα πρωτοσέλιδα. Καλή επιτυχία στα παιδιά, στους επόμενους αγώνες.