Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Η Γουίλιαμς επιτέθηκε στην Ελληνίδα διαιτητή, Εύα Ασδεράκη στον τελικό του US Open!


Για μία ακόμη φορά η Σερίνα Γουίλιαμς ξεπέρασε τα όρια. Τα ξημερώματα της Δευτέρας στον τελικό του US Open κόντρα στη Σαμάνθα Στόσουρ, η Αμερικανίδα τενίστρια τα έβαλε με την Ελληνίδα διαιτητή, Εύα Ασδεράκη, η οποία την τιμώρησε επειδή φώναξε «come on» πριν ολοκληρωθεί ένας κερδισμένος για αυτήν πόντος. Φυσικά, η συμπατριώτισσά μας δεν έκανε κάτι διαφορετικό από το να εφαρμόσει τον κανονισμό που κάνει λόγο για παρεμπόδιση αντιπάλου.
Η Γουίλιαμς, που η αλήθεια είναι ότι έχασε σημαντικό πόντο, τα έβαλε με την Ασδεράκη. Έτσι, άρχισε να λέει διάφορα ενθυμούμενη ένα παρόμοιο περιστατικό πριν από δύο χρόνια στην Ντόχα με διαιτητή και πάλι την Ασδεράκη. «Εσύ δεν είσαι που μου την έφερες και την άλλη φορά; Με κυνηγάς; Αυτό δεν είναι σωστό», είπε μεταξύ άλλων.
Αργότερα, πηγαίνοντας στην καρέκλα της, ξέσπασε ξανά κατά της Ασδεράκη: «Μην τολμάς να με κοιτάς. Μισείς τους ανθρώπους. Είσαι αποκρουστική εσωτερικά. Ποτέ δε διαμαρτύρομαι. Με τιμωρείς επειδή εκφράζω τα συναισθήματά μου; Ποιος θα έκανε τέτοιο πράγμα. Είμαστε στην Αμερική». Και αργότερα είπε: «Αν με δεις ποτέ να έρχομαι στο διάδρομο, πήγαινε από την άλλη μεριά. Λούζερ»!
Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα η Αμερικανίδα δεν έδωσε το χέρι στη διαιτητή, ενώ στη συνέντευξη Τύπου απέφυγε να απαντήσει στις σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων λέγοντας ότι δεν θυμάται...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά συμβαίνουν όταν οι αράπηδες πάρουν μούρη. Ξεβράκωτη ήλθε από την Τζαμάικα, είδε μερικά εκατομμύρια δολάρια και νόμισε ότι έγινε άνθρωπος.
Τώρα χάνει, διότι πέρασε η εποχή της και της φταίει η Εύα Ασδεράκη.

Η αρμόδια επιτροπή οφείλει να επιβάλει σοβαρή ποινή στην νέγρα, διότι υποτροπιάζει. ήδη είναι τιμωρημένη από το Κατάρ με αναστολή, που δεν έχει λήξει.

Stavros Tsapopoulos είπε...

Το ρατσιστικό σχόλιο όπιου το έκανε, είναι απλά ανεκδιήγητο...

Πιγκουίνος είπε...

Ανώνυμε, το σχόλιό σου είναι βλακώδες.
Πέρα από τις ρατσιστικές ηλιθιότητες που πετάς και οι οποίες δεν αξίζουν καν απάντηση, αναφέρεις ότι πέρασε και η εποχή της Γουίλιαμς. Γιατί; Επειδή γύρισε μετά από ένα χρόνο τραυματισμού και τις έχει πάρει όλες... αμπάριζα; Στον τελικό του US Open έφτασε χωρίς να έχει χάσει σετ και επειδή ηττήθηκε σε ένα ματς, έβγαλες το συμπέρασμα ότι τελείωσε ως τενίστρια;
Γιατί, τέλος, είμαι σίγουρος πως αν η ίδια ακριβώς φάση είχε γίνει με τη Δανιηλίδου (άσπρη και Ελληνίδα, τι ανώτερο ε;) και μαύρη διαιτητή, θα έπαιρνες το μέρος της πρώτης;

Νίκος Ματσαμπλόκος είπε...

Οπως και στην αναφορά της είδησης στα περισσότερα ειδησεογραφικά σάιτ δεν κατάλαβα αν η Γουίλιαμς έχασε το ματς, αν αποβλήθηκε για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά κ.λπ.

Ο "ανώνυμος" από πάνω μάλλον είναι μέλος της "Χρυσής Αυγής". Δεν περίμενα ότι θα έχεις και τέτοιους αναγνώστες. :P

Πιγκουίνος είπε...

Η Γουίλιαμς έχασε απλώς τον πόντο, που πάντως ήταν σημαντικός. Αναφέρεται στο κείμενο.
Έχεις δει πολλές αποβολές στο τένις;

Νίκος Ματσαμπλόκος είπε...

Αμέ. Θυμάμαι μία του Μάκ Ενρο σε ματς με τον Σουηδό Πέρνφορς στο Αυστραλιανό του '90 (ή του 91). Το ματς ποια το κέρδισε λοιπόν;

Νίκος Ματσαμπλόκος είπε...

Υπάρχει και βίντεο (το '90 ήταν).

http://www.youtube.com/watch?v=_Z8IACYeL-c

Πιγκουίνος είπε...

Ενδιαφέρον...
Αλλά γνωρίζεις πως αυτός ήταν (από) άλλο ανέκδοτο!
Η Στόσουρ κέρδισε, επί τη ευκαιρία.