Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Η γιορτή των ΜΚΟ το Σάββατο στο Θησείο

Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις παράγουν πολύτιμο έργο σε μία σειρά από ευαίσθητους τομείς στηριζόμενες στους εθελοντές και την ανιδιοτελή προσφορά τους.
Πενήντα από αυτές και οι εκατοντάδες άνθρωποι που ασχολούνται καθημερινά με τον εθελοντισμό, καλούν όλους εμάς το Σάββατο, για δέκατη διαδοχική χρονιά, σε μία ανοιχτή γιορτή προκειμένου να τους γνωρίσουμε.

Η εκδήλωση με τον τίτλο «Όλος ο κόσμος μια αγκαλιά», θα λάβει χώρα στον πεζόδρομο του Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ. Φυσικά, είναι ανοιχτή προς όλους και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πολλά και σημαντικά πράγματα για το έργο των εθελοντικών οργανισμών, σε ανοιχτή έκθεση ενημερωτικού υλικού στον πεζόδρομο του Θησείου, που ξεκινά έξω από τον σταθμό του τρένου.
Θέατρο δρόμου, μουσικά και χορευτικά δρώμενα, διαδραστικά παιχνίδια και mp3 experiment – event, θα γεμίσουν με ρυθμό και ενέργεια την εκδήλωση, η οποία θα κλείσει με συναυλίες από τα «Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων» και το «Τρίφωνο».
Φορείς όπως οι UNICEF, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Φλόγα, Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Κέντρο Ζωής, είναι μερικοί από τους συμμετέχοντες.
Αξίζει να περάσουμε όλοι μία βόλτα από εκεί.

2 σχόλια:

χειροτεχνηματα λενα είπε...

θα περασουμε πιγκουινε μου!!!!

δελφινάκι είπε...

μπράβο για το έργο που επιτελούν