Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα τένις: Η Σερ. Γουίλαμς απείλησε επόπτρια στο US Open και έχασε το ματς!

Απίστευτο φινάλε στον ημιτελικό γυναικών του τουρνουά τένις, US Open. Η Σερένα Γουίλιαμς, νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη επιέθηκε φραστικά στην επόπτρια γραμμών όταν εκείνη καταλόγισε παράβαση στην οποία υπέπεσε (πάτησε τη γραμμή ενώ επιχειρούσε σερβίς) στη διάρκεια του τελευταίου γκέιμ με συνέπεια η αντίπαλός της, Κιμ Κλάιστερς να φτάσει σε ματς πόιντ (15-40).
Η Αμερικανίδα τενίστρια εκνευρίστηκε, θόλωσε και κινήθηκε απειλητικά κατά της επόπτριας! Την πλησίασε και κάτι της είπε. Η τελευταία κατήγγειλε αμέσως το επεισόδιο στη διαιτητή, υποστηρίζοντας πως η Γουίλιαμς της είπε: «Θα σε σκοτώσω»!

Αυτό είχε ως συνέπεια να τιμωρηθεί με ποινή πόντου και να χάσει τελικά το ματς από τη Βεγλίδα αντίπαλό της που παρακολουθούσε άναυδη το περιστατικό στην άλλη πλευρά του γηπέδου, όπως και ο αδερφή της Σερένα, Βίνους, η οποία βρισκόταν στις εξέδρες.
Η Σερένα δήλωσε αργότερα ότι δεν απείλησε την επόπτρια, όμως θεωρείται δεδομένο ότι θα τιμωρηθεί από την Ομοσπονδία του αθλήματος για τη συμπεριφορά της. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τέλος του πρώτου σετ, που επίσης κέρδισε η Κλάιστερς, έσπασε τη ρακέτα της από τα νεύρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: