Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Κοιμήθηκε σε σιδηροδρομικές γραμμές, πέρασε τρένο από πάνω του αλλά δεν έπαθε τίποτα, ούτε καν ξύπνησε!

Πρωτοφανές συμβάν στη Γαλλία. 19χρονος, ο οποίος είχε πιει λίγο παραπάνω το Σαββατόβραδο, αποκοιμήθηκε επάνω στις... γραμμές του σιδηροδρόμου, όμως ήταν πολύ τυχερός καθώς όταν -κάποιες ώρες αργότερα- πέρασε από πάνω του ολόκληρο τρένο μεγάλων ταχυτήτων (TGV), γλύτωσε χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά!
Το απίστευτο αυτό περιστατικό επιβεβαιώνει εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πόλη Βαν της βορειοδυτικής Γαλλίας. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο νεαρός άνδρας, όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα αλλά και ότι το τρένο που πέρασε από πάνω του τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, δεν κατάφερε ούτε να τον ξυπνήσει!
Τελικώς, ξύπνησε όταν ο οδηγός του τρένου, ημιλιπόθυμος από την τρομάρα του, τον πλησίασε και άρχισε να τον τραντάζει για να δει αν είναι ζωντανός. Και τότε εκείνος, ενοχλημένος που του διέκοψαν τον ύπνο, απάντησε υψώνοντας το δάχτυλο σε μία εύγλωττη, απρεπή χειρονομία.
Ο 19χρονος ίσως εκπλαγεί όταν μάθει πόσο λίγο έλειψε να μην ξυπνήσει ποτέ. Όπως διαπιστώθηκε, ο ύπνος τον πήρε ανάμεσα στις δύο σιδηροτροχιές σε τέτοια στάση, ώστε να έχει περιθώριο δέκα εκατοστών στα πλάγια και είκοσι εκατοστών από πάνω, ανάμεσα στο κορμί του και το διερχόμενο τρένο!..
(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: