Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Σκότωσαν την αδερφή τους επειδή είχε δεσμό...

Τρεις Ιορδανοί κατηγορούνται στο Αμάν για τον εκ προμελέτης φόνο της διαζευγμένης αδερφής τους, την οποία πρώτα μαχαίρωσαν και στη συνέχεια έκαψαν το σώμα της και έβαλαν φωτιά στο σπίτι της, επειδή είχε, όπως είπαν, «κακή φήμη», ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.
«Οι τρεις αδερφοί, ηλικίας κάτω των 30 ετών, σκότωσαν τη 40χρονη αδερφή τους εξαιτίας της υποτιθέμενης κακής φήμης της την Κυριακή» στο Άμου Αλάντα, στο νοτιοανατολικό Αμάν, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας. «Ένας από τους αδερφούς ομολόγησε την πράξη τους και είπε στην αστυνομία ότι η αδερφή τους, μητέρα πέντε παιδιών, είχε εραστή και ότι είχε βρει φωτογραφίες της με αυτόν τον άνδρα», συνέχισε ο εκπρόσωπος Τύπου.
Εξήγησε ότι οι τρεις άνδρες «έκαψαν το σώμα του θύματος και έβαλαν φωτιά στο σπίτι της για να καλύψουν τα ίχνη τους». Συνελήφθησαν στο νοσοκομείο, όπου πήγαν εξαιτίας των εγκαυμάτων που είχαν υποστεί, πρόσθεσε η ίδια πηγή.
Η δολοφονία τιμωρείται με την ποινή του θανάτου στην Ιορδανία, αλλά σε τέτοιου είδους εγκλήματα τιμής τα δικαστήρια συχνά δείχνουν επιείκεια...
(Πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: