Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Απόστρατος Κινέζος έσπρωξε στο κενό άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από γέφυρα!

Η γέφυρα Χάιζου στην Κίνα επιλέγεται συχνά από ανθρώπους που θέλουν να αυτοκτονήσουν, ωστόσο πριν από λίγες ημέρες ένα παράξενο συμβάν έλαβε χώρα εκεί. Συγκεκριμένα, ένας άνδρας, ο οποίος απειλούσε να πέσει στο κενό προκάλεσε την οργή ενός πρώην στρατιωτικού, που πήγε και τον έριξε ο ίδιος στο κενό!
Ευτυχώς, ο επίδοξος αυτόχειρας δεν σκοτώθηκε, πάντως τραυματίστηκε.

Ο 66χρονος απόστρατος πέρασε τον κλοιό των αστυνομικών, έσφιξε το χέρι του άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει και τον έσπρωξε με συνέπεια να πέσει από τη γέφυρα, μπροστά στα μάτια των έντρομων αυτοπτών μαρτύρων.
Θέλοντας να δικαιολογήσει την πράξη του, είπε: «Άνθρωποι όπως αυτός είναι εγωιστές. Τα όσα κάνουν δεν βοηθούν το δημόσιο συμφέρον. Δεν τολμούν να αυτοκτονήσουν στ' αλήθεια και θέλουν μόνο να προκαλέσουν την προσοχή της κυβέρησης για να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους». Φυσικά, τον συνέλαβαν.
Πάντως, όπως έγινε γνωστό, ο επίδοξος αυτόχειρας είχε χρέη κοντά στα 300.000 δολλάρια μετά την αποτυχία ενός κατασκευαστικού έργου. Μετά την πτώση του από ύψος οκτώ μέτρων σε αερόστρωμα, νοσηλεύεται με τραύματα στον καρπό και τη μέση...

2 σχόλια:

Νίκος Ματσαμπλόκος είπε...

Και πολύ καλά του έκανε ο τύπος.

Αμάν πια με τον κάθε καραγκιόζη που εκβιάζει τον κόσμο απειλώντας ότι δήθεν θα πέσει στο κενό.

Πιγκουίνος είπε...

Μόνο μία ερώτηση: διαβάζεις τι γράφεις;