Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Της έστειλε χειροβομβίδα για... γαμήλιο δώρο!

Έναν 37χρονο καθηγητή Γυμνασίου συνέλαβε η αστυνομία της Καμπότζης καθώς έστειλε, ανώνυμα, χειροβομβίδα, ως γαμήλιο δώρο σε πρώην μαθήτριά του!
Tη Δευτέρα, ημέρα του γάμου της 21χρονης Τίαρ Σρέιαν και του 27χρονου Μενγκ Σοκούν, ένα ταξί σταμάτησε στο μέρος όπου ελάμβανε χώρα η τελετή και ο οδηγός παρέδωσε το... δώρο στον πατέρα της νύφης.
Η χειροβομβίδα ήταν τοποθετημένη σε χάρτινο κουτί τηλεφώνου Νόκια και ο οδηγός είπε ότι προερχόταν από κάποιον από την Πνομ Πενχ και πως επρεπε να το ανοίξουν μόνο η νύφη ή ο γαμπρός.
Το επόμενο πρωί το ζευγάρι άνοιξε τα δώρα του και είδε το κουτί, που συνόδευόταν από χειρόγραφο σημείωμα στο οποίο αναγράφοταν το εξής: «Σας εύχομαι ευτυχία και σύντομα να αποκτήσετε ένα μωρό». Το σημείωμα -για κάποιο λόγο- ανησύχησε τους νεόνυμφους και κάλεσαν την αστυνομία, που βρήκε τη χειροβομβίδα, την οποία και απενεργοποίησαν πυροτεχνουργοί.
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ο Μουνγκ Τσάβρι ομολόγησε πως έστειλε τη χειροβομβίδα στη νύφη, ισχυριζόμενος ότι στο παρελθόν, όταν ήταν μαθήτριά του, είχαν δεσμό.
Ωστόσο, η κοπέλα δήλωσε στην αστυνομία πως δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο. Είπε, μάλιστα, ότι τον είχε απορρίψει, ενώ υπέστη σοκ όταν είδε τον πρώην καθηγητή της μετά τη σύλληψή του.
Πάντως, ο Μουνγκ αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να μείνει στη φυλακή ακόμη και για είκοσι (!) χρόνια...

2 σχόλια:

Καλλιόπη είπε...

ένα τραγούδι λέει "αυτό που φαίνεται αλήθεια είναι μισή κι η άλλη μισή θα σε ξεσκίσει".
Εκτός από την κυριολεξία του θέματος στη συγκεκριμένη περίπτωση, κάθε φορά που ακούω μια τέτοια ιστορία αυτό σκέφτομαι, τι να κρύβεται πίσω από την κατάληξη...

Πιγκουίνος είπε...

Όντως, Καλλιόπη, το τραγούδι που αναφέρεις βρίσκει εφαρμογή -στην κυριολεξία- σε αυτήν την ιστορία. Έχει σίγουρα ενδιαφέρον ο τρόπος που την προσεγγίζεις.
Καλημέρα.