Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Έχασε ο Φελπς!

Όλοι νομίζαμε ότι είναι ανίκητος αλλά τελικά δεν είναι! Ο λόγος για τον Μάικλ Φελπς, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από σχεδόν ένα χρόνο κυριαρχίας στις πισίνες. Ο σπουδαίος Αμερικανός αθλητής, ο οποίος κατέκτησε οκτώ χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, τερμάτισε δεύτερος στο αγώνισμα των 100 μέτρων ύπτιο στο γκραν πρι της Σάρλοτ, πίσω από τον συμπατριώτη του Άαρον Πίρσολ. Ο τελευταίος, που είναι κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, τερμάτισε σε 53.32, ενώ ο Φελπς είχε χρόνο 53.79.
«Δεν μου αρέσει να χάνω αλλά ο Άαρον έχει το πάνω χέρι αυτή τη στιγμή. Έχουμε δώσει πολλές μάχες τα τελευταία χρόνια και ξέρω πως είναι αγωνιστής. Μου αρέσει να συναγωνίζομαι μαζί του» δήλωσε ο Φελπς. Ο Πίρσολ που είχε νικήσει τον Φελπς και στις 17 Μαΐου 2008 στο γκραν πρι της Σάντα Κλάρα (στα 200μ. ύπτιο), είπε. «Ο Μάικλ ξέρει πως δεν παραιτούμαι. Ήθελα να είμαι νικητής. Κι αυτός είναι πάντα έτοιμος για όλα. Δεν του αρέσει να χάνει».

2 σχόλια:

Νίκος Ματσαμπλόκος είπε...

Και πέρυσι είχε χάσει ο Φελπς, απλά δεν το αποδέχθηκαν οι κριτές. Επρεπε, βλέπεις, να σπάσει το ρεκόρ των επτά χρυσών μεταλλίων...

admin είπε...

περαστικά σου μεγάλε!!