Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Κόλλησες γρίπη στο Μεξικό; Κέρδισες δωρεάν διακοπές!

Στην ύστατη προσπάθειά τους να περισώσουν ό,τι είναι δυνατόν από την οικονομική συμφορά που απειλεί άμεσα τα ξενοδοχεία του Μεξικού λόγω της γρίπης των χοίρων, οι ιδιοκτήτες τους αποφάσισαν να καταφύγουν σε... γενναίες προσφορές επιβραβεύοντας εκείνους που θα τολμήσουν να αψηφήσουν τη νόσο και να τους επισκεφτούν!
Όπως, λοιπόν, έγινε γνωστό, τα ξενοδοχεία στο θέρετρο του Κανκούν (όπως αυτό της φωτογραφίας) και των γύρω περιοχών θα προσφέρουν δωρεάν διακοπές για τρία χρόνια σε όσους από τους παραθεριστές προσβληθούν από τη γρίππη Α-Η1Ν1 στη διάρκεια της παραμονής τους στις εγκαταστάσεις τους και με περιθώριο οκτώ ημερών μετά την επιστροφή στις χώρες τους!

Η διαφημιστική εκστρατεία έχει τίτλο «Εγγυήσεις χωρίς γρίπη» (!) και φιλοδοξεί να βάλει τέλος -ή έστω να περιορίσει- τη δραματική μείωση που παρατηρείται στην έλευση τουριστών στο Μεξικό και είχε ως συνέπεια το κλείσιμο 25 ξενοδοχείων στο Κανκούν και στην ευρύτερη περιοχή.
Οι ξενοδόχοι προτίθενται επίσης να γράψουν στην κυβέρνηση των ΗΠΑ ζητώντας να αποσύρει την οδηγία προς τους υπηκόους της να αποφεύγουν το Μεξικό, ενώ πρόκειται επίσης να αρχίσουν διαφημιστική εκστρατεία στον αμερικανικό Τύπο.
Από την πλευρά της, η μεξικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως όλα τα μεγάλα θέρετρα της χώρας είναι ασφαλή αλλά ποιος την πιστεύει...

2 σχόλια:

Γιώτα είπε...

Και να πάνε διακοπές εκεί, μετά θα προλάβουν να χαρούν τα τρία χρόνια??
Γιατί λογικά,αν κολλήσουν την γρίπη, θα πάνε μόνιμα διακοπές κάπου αλλού!!!!!!!

tsop είπε...

Φαντάσου δλδ όλα να ήταν ένα παθέτικ -που θα έλεγαν και οι Άγγλοι- διαφημιστικό κόλπο για τον τουρισμό τους!!!
Live your sickness in Mexico!!!

Πολλά φιλιά!!!

ΥΓ¨Ό,τι και να λες στο μπλογκ μου, όπως και να το λες, (και στην προκειμένη είχες δίκιο) εγώ θα σ αγαπώ!!!