Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Πρεμιέρα απόψε για το... ενοχλητικό «Ίδρυμα»!


Μία πολύ πολύ «ενοχλητική» εκπομπή, το «Ίδρυμα», θα κάνει απόψε (20.45) πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ.
Είναι η μεταφορά του ραδιοφωνικού ψυχαγωγικού αλλά και «εκπαιδευτικού» προγράμματος του ΣΚΑΪ 100,3, το οποίο είναι και το μοναδικό (νομίζω) που σε καιρούς κρίσης λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν διστάζει να τα... χώνει στους Έλληνες. Και αυτό καθώς μας θεωρεί υπεύθυνους για την κατάντια της χώρας μας και δεν ακολουθεί τον εύκολο δρόμο λέγοντας πως για όσα μας συμβαίνουν φταίνε (μόνο) π.χ. οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, το σύστημα, η Μέρκελ, οι τρέπεζες.
Όσοι, λοιπόν, ενδιαφέρονται για σάτιρα που παράλληλα προσφέρει αφορμές για προβληματισμό, που δεν χαϊδεύει αυτιά, που δεν έχει σχέση με Λαζόπουλους, Αρβύλες κλπ., θα βρουν το «Ίδρυμα» ιδιαίτερα ενδιαφέρον.
Βέβαια, προειδοποιώ, ότι οι... υπεύθυνοι του «Ιδρύματος» χρησιμοποιούν σκληρές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς για τους Έλληνες όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο πρώτο βίντεο (από την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, που τους φιλοξένησε πρόσφατα). Ως εκ τούτου, οι πολλοί... ευαίσθητοι, αυτοί που έχουν συνηθίσει να ακούν μόνο κολακείες (από πολοτικούς και ΜΜΕ) και θεωρούν εαυτούς αναμάρτητους, καλό θα είναι να το αποφύγουν.
Στο κάτω βίντεο, ένα από τα αιχμηρά διαφημιστικά της νέας εκπομπής.

2 σχόλια:

coolplatanos είπε...

Εξαιρετικά αφιερωμένα: http://molisxypnisa.wordpress.com/2011/10/10/87/

http://typosnyxterinos.blogspot.com/2011/10/blog-post.html

http://kourouna.blogspot.com/2011/10/blog-post.html

Πιγκουίνος είπε...

Αυτή είναι η απάντησή σου στη σάτιρα και στα όσα υποστηρίζει το Ίδρυμα; Ιστορίες ανθρώπων που βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση;
Οι ιστορίες που μου... αφιέρωσες εξαιρετικά αποτελούν προϊόν όσων μας έχουν φέρει ως εδώ και της νοοτροπίας μας ως λαού.
Δες την εκπομπή και αν κάπου διαφωνείς με όσα λέει ή τη θεωρείς κακή, άσκησε την κριτική σου.
ΥΓ. Θα μπορούσα κι εγώ να σου αφιερώσω ιστοριούλες με δημόσιους υπαλλήλους, με αυτούς που κλέβουν την Εφορία κλπ. ώστε να καταδείξω τις δικές μας ευθύνες για το πώς φτάσαμε ως εδώ. Θα ήταν πολύ εύκολο.
Ή ίσως την επόμενη φορά που θα γράψεις π.χ. για κακούς και βίαιους αστυνομικούς, θα σου στείλω σε λινκ ιστορίες αστυνομικών που έχουν σκοτωθεί εν ώρα καθήκοντος ως... επιχείρημα υπέρ τους. Εξαιρετικά αφιερωμένες, φυσικά!