Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Χίλια μπράβο στην Εθνική μας!


Με τις βαλίτσες στο χέρι για την Πολωνία και την Ουκρανία βρίσκεται η Εθνική μας μετά τη μεγάλη νίκη της με 2-0 επί της Κροατίας. Η Ελλάδα θα είναι, πιθανότατα, παρούσα σε τρίτο διαδοχικό Euro αλλά ακόμη δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε γιατί υπολείπεται ένα δύσκολο ματς στη Γεωργία, εκεί που οι Κροάτες ηττήθηκαν.
Αξίζουν χίλια μπράβο στον προπονητή Φερνάντο Σάντος και στους παίκτες μας αλλά και στο 99% του κόσμου που βρέθηκε χθες στο Καραϊσκάκη και ήταν εντυπωσιακοί. Ανάμεσά τους, φυσικά, και ο Πιγκουίνος!
Το άλλο 1% είναι αυτό που περιγράφεται στην από κάτω ανάρτηση, οι ηλίθιοι. Αλλά δεν (μας) χάλασαν τη γιορτή!

3 σχόλια:

Σάββας είπε...

Μπράβο στην Εθνική Ελλάδος που τα τελευταία χρόνια έχει μια πολύ καλή παρουσία. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια από όλους και να έχει μια ανάλογη πορεία και στα γήπεδα της Πολωνίας και Ουκρανίας. Συγχαρητήρια και στον Φερνάντο Σάντος ο οποίος κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από τότε που ανέλαβε σαν προπονητής να δέσει τους παίχτες της Εθνικής μας μιας και έφερε νέο αίμα. Πιγκουϊνε δεν συνοδεύεις την Εθνική και στο Euro μπας και το ξαναπάρουμε; Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!

Χρήστος Γ. είπε...

Δεν με φτιάχνει ρε παιδιά η Εθνική. Καθόλου!!!
Φίλε Σαββά είπαμε να λέμε αστεία αλλά να μην το παρακάνουμε με το EURO!!! :-)

Πιγκουίνος είπε...

Σάββα, πράγματι αξίζουν μπράβο σε όλους. Πάντως, το φοβάμαι το ματς στη Γεωργία. Εκεί έχασαν οι Κροάτες. Αν δεν είχα δουλειά, θα πήγαινα για να το «κλειδώσω» αλλά δυστυχώς δεν μπορώ...
Chrisgio, έχεις άδικο. Δεν λέει κανένας ότι παίζουμε μπάλα αλλά αξιοποιούμε τα όποια πλεονεκτήματά μας και (με τη βοήθεια και της τύχης) κερδίζουμε. Αυτό είναι σημαντικό.
Σίγουρα, δεν θα πάρουμε το Euro αλλά και το να πάμε για τρίτη διαδοχική φορά είναι τεράστια επιτυχία που μόνο οι ομάδες της ευρωπαϊκής ελίτ καταφέρνουν.