Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Θρίαμβος της Εθνικής και των... ηλίθιων!


Από τη μία χθες χάρηκα τη νίκη της Ελλάδας, η οποία βρίσκεται με το ένα πόδι στο Euro 2012 (αλλά ακόμη δεν έχουμε περάσει, κακώς επικρατεί τέτοια σιγουριά για την πρόκριση) από την άλλη, όμως, είδα από κοντά τον θρίαμβο της ηλιθιότητας.
Κουκουλοφόροι -που μπήκαν στο γήπεδο εκμεταλλευόμενοι τη βλακεία μίας γυναίκας σεκιούριτι- πέταξαν ως και μολότοφ στους Κροάτες οπαδούς, ενώ επιτέθηκαν και στον πάγκο τους. Ακολούθησε ανταλλαγή φωτοβολίδων, σπάσιμο καθισμάτων κλπ. Για πέντε λεπτά γινόταν χαμός, ενώ λέγεται πως ένας Κροάτης έχασε ένα δάχτυλο.

Για μπάλα πήγαμε, πόλεμο είδαμε...

5 σχόλια:

TwistedTool είπε...

Γι'αυτό λέω εδώ και καιρό ότι πρέπει να απαγορευτεί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα για κάμποσα χρόνια, μπας και συμμορφωθούν μερικοί καθυστερημένοι που δε σέβονται τίποτε..

TwistedTool είπε...

Αναδημοσίευσα εδώ, mr. Penguin.

Πιγκουίνος είπε...

Φίλε TwistedTool, ήταν πολύ άσχημο να βλέπεις τέτοια πράγματα. Ήμουν στην 22, δηλαδή κοντά στην κερκίδα των Κροατών. Βέβαια και αυτοί δεν είναι καλόπαιδα (λέγεται ότι είχαν προκαλέσει επεισόδια εκτός γηπέδου).
Πάντως, το 99% του κόσμου ήταν σωστοί χθες και δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα μαζί τους. Υπήρχαν, πάντως, και βλάκες που τους έβριζαν και έκαναν χειρονομίες ακόμη και αφού τελείωσαν τα επεισόδια αλλά τέτοιοι υπάρχουν παντού. Και μας ξεφτιλίζουν παγκοσμίως κάνοντας κακό και στην Εθνική, που σίγουρα θα τιμωρηθεί, όπως και πρέπει.
Αυτοί οι καθυστερημένοι πάντα θα βρίσκονται μεταξύ μας. Αλλά δεν αξίζει για δαύτους να στερηθούμε εμείς την μπαλίτσα.
Πρέπει να ληφθούν μέτρα και κυρίως να εφαρμοστούν. Αλλά δεν νομίζω πως πρέπει να απαγορευτεί το ποδόσφαιρο. Θα είναι σαν να έχουν κερδίσει οι ηλίθιοι.

TwistedTool είπε...

Πιγκουίνε μου, γιατί το 99% των φιλάθλων (που ήταν οι σωστοί) δεν κατάφεραν να ηρεμήσουν εκείνο το 1% για να αποφευχθούν τα επεισόδια;

Τι πάει να πει ότι και οι Κροάτες δεν ήταν καλόπαιδα; Κάνει ο ένας τη μαλακία, πρέπει να ακολουθούμε όλοι;

Και ναι, είναι κρίμα να χάσετε τη μπάλα εσείς οι πολλοί και σωστοί οπαδοί, αλλά δε βλέπω άλλη λύση. Αν τιμωρηθούν ΟΛΟΙ για τη μαλακία μερικών, ίσως αποφασίσουν και οι πολλοί να λαμβάνουν μέτρα ώστε να μην εμφανίζονται επεισόδια στα γήπεδα. Και εννοείται πως δε μιλάμε αποκλειστικά για τους αγώνες της Εθνικής..

Πιγκουίνος είπε...

Μα ποιος θα μπορούσε να ηρεμήσει και να συνετίσει το 1%, δηλαδή 100 άτομα, όταν αυτοί είναι κουκουλοφόροι και με το που μπαίνουν στο γήπεδο είναι οπλισμένοι και αρχίζουν την επίθεση;
Αλλά δεν θα είχε γίνει το παραμικρό αν αυτοί ΑΠΛΩΣ δεν είχαν μπει στο γήπεδο. Άρα, πρέπει να λαμβάνονται μέτρα πρόληψης. Ειδικά, χθες, ήταν κάτι πολύ απλό.
Αντιλαμβάνομαι, πάντως, τη λογική της πρότασής σου και ξέρω ότι έχει βάση. Νομίζω, όμως, ότι είναι υπερβολική.