Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Σαουδάραβας χώρισε τη σύζυγό του μέσω SMS...

Όλο και προοδεύουν στη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Arab News», ένας άνδρας χώρισε τη γυναίκα του με ένα απλό... μήνυμα στο τηλέφωνο.
Ο.... κύριος, ο οποίος πιστεύεται ότι έφυγε από την πατρίδα του για να πάει στο Ιράκ προκειμένου να πολεμήσει με την Αλ-κάιντα τους Αμερικανούς (!), έστειλε SMS στην 20χρονη σύζυγό του και την ενημέρωσε ότι παύουν να είναι ζευγάρι.
Στη συνέχεια κάλεσε στο τηλέφωνο δύο συγγενείς του και τους πληροφόρησε σχετικά. Εκείνοι με τη σειρά τους παρέστησαν ως μάρτυρες στο δικαστήριο (όπως επιτάσσει ο νόμος), στο οποίο επιβεβαίωσαν την απόφαση του άνδρα. Έτσι, το δικαστήριο επικύρωσε το χωρισμό.
Ακόμη και για τη Σαουδική Αραβία πρόκειται πρωτόγνωρο γεγονός μιας και δεν υπήρξε παλαιότερα άλλο διαζύγιο μέσω... SMS. Πάντως, παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί σε άλλες... προηγμένες χώρες, όπως π.χ. στη Μαλαισία.

5 σχόλια:

Fysalid είπε...

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτός είναι ένας ωραίος και πολιτισμένος τρόπος χωρισμού!!!Που να τσακώνεσαι τώρα, να συζητάς...άσε!!Μια χαρά το έκανε ο τύπος...εύγε!!!Αρκεί να μπορεί να κάνει και εκείνο το ίδιο!
Πιγκουίνε μην ξαναγκρινιάξεις για το οτι δεν μπαίνω γιατί δεν θα σου φέρω κεικ!!

Γιώτα είπε...

Α , έτσι λοιπόν σε πείθουνε να μην γκρινιάζεις ????Θα σου φέρω και εγώ τότε,όχι κέικ (αφού θα σου φέρει η Fysalid)κάτι άλλο.Μήπως προτιμάς....φρέσκο ψάρι???Αρέσει πολύ στους πιγκουίνους έχω ακούσει!!!

Εαρινός αγροφύλακας είπε...

Ολες οι γυναίκες... ψήνονται για πάρτη σου! Στο φούρνο, εννοώ, πάνω από τον οποίο κάθονται για να δουν αν φούσκωσε το κέικ!

Πασχαλίτσα είπε...

Αρέσει πιγκουινάκι κέικ;

kiki είπε...

Βοηθάει σε κάτι το κέικ? Γιατί μ' αφήνετε στα σκοτάδια? Κάνει καλό στο χωρισμό, στην γκρίνια, στο SMS, στον Ευάνθη, πού?