Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ηρακλής!

Σπουδαία ημέρα η σημερινή για τον Ηρακλή και το ελληνικό βόλεϊ.
Πριν από λίγα λεπτά η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε 3-1 τη ρωσική Ίσκρα Οντίντσοβο στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ στο βόλεϊ, που διεξάγεται στην Πράγα.
Tα σετ: 25-19, 22-25, 23-25, 23-25.

Ο Ηρακλής θα διεκδικήσει τον τίτλο αύριο στις 6.30, οπότε και θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός! Αντίπαλός του θα είναι μία εκ των Τρεντίνο και Ματσεράτα, που θα παίξουν σε λίγο στο δεύτερο ημιτελικό.

7 σχόλια:

olivoula είπε...

Αντε μπραβο να δειχνουμε επιτέλουσ και την αξία μας σαν ομάδα!!!!!!!

Ευάνθης είπε...

Οταν πέρασε όμως ο Πανιώνιος στον τελικό του LEN Trophy στο πόλο δεν είδα να γράφεις τίποτα! Αλλά βέβαια, με τι κουράγιο να γράψεις...

Μεταφορεύς είπε...

Το άσχημο για τον Ηρακλή είνια ότι αν πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα βγει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ούτε ένας να πανηγυρίσει. Κι αυτό διότι όσοι οπαδοί του Ηρακλή υπάρχουν, τον έχουν ακολουθήσει στην Πράγα!
Οσο για το LEN TRORHY, περισσότερους θα βρεις σ' αυτή τη χώρα με το όνομα Ευάνθης, παρά ν' ασχολούνται με τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Εν πάση περιπτώσει, οι οπαδοί του Πανιωνίου, όπως και της Λάρισας, διακατέχονται από ανίατο μικρομεγαλισμό.

Πιγκουίνος είπε...

Μεταφορέα, η σύγκριση των οπαδών των δύο ομάδων που ανέφερες, είναι ατυχής... Το ίδιο είμαστε;

Ευάνθης είπε...

Σαφέστατα και όχι. Είστε πολύ πιο κάτω. Και δεν μου απάντησες.

Ευάνθης είπε...

Σαφέστατα όχι. Είστε πολύ πιο κάτω. Αντιπαρέρχομαι το ότι απέφυγες να με ντρίμπλα το προηγούμενο σχόλιό μου και περιμένω να δω αν θα δώσεις συγχαρητήρια στον Πανιώνιο ακόμα κι αν βγει 2ος στο LEN Trophy.

Πιγκουίνος είπε...

Πόσο μπροστά είσαι! Βγήκατε δεύτεροι στο LEN Trophy! Συγχαρητήρια, λοιπόν!