Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Άθιχτη μετά από τρία ατυχήματα σε διάστημα μίας ώρας!

Αυτή η κυρία είναι άραγε τυχερή ή άτυχη; Μάλλον στάθηκε τυχερή στην ατυχία της...
Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, Γερμανίδα είχε τρία τροχαία ατυχήματα μέσα σε λιγότερο από μία ώρα, στα οποία καταστράφηκαν επτά οχήματα, ωστόσο η ίδια βγήκε αλώβητη από όλα και υπέστη απλώς μικροτραυματισμούς!
Η 69χροννη από το Βερολίνο άρχισε την περιπέτειά της τρακάροντας τρία αμάξια, τη στιγμή που επιχειρούσε να ξεπαρκάρει από χώρο στάθμευσης σούπερ-μάρκετ στο νησί-θέρετρο της Βαλτικής, Γιούζντομ.
Αμέσως μετά και πάνω στη σύγχυσή της, πάτησε κατά λάθος το γκάζι και μπήκε στον κήπο σπιτιού!

Το... καλύτερο έγινε στη συνέχεια μιας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, αλλά το ασθενοφόρο... συγκρούστηκε με φορτηγό!

«Στην πραγματικότητα ήταν τυχερή που δεν τραυματίστηκε σοβαρά σε κανένα από τα ατυχήματα, τα οποία θύμιζαν λίγο τη θεωρία των ντόμινο», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Άξελ Φόλκενμπεργκ...

2 σχόλια:

Showbitch είπε...

Ή πιο βασική πληροφορία λείπει από το ρεπορτάζ. Πώς λέγεται αυτή η... κατσικοπόδαρη να την πω, μαύρη γάτα να την πω, άτυχη κυρία. Μάλλον κάπως σαν Φράου Μητσοτάκενμπεργκ. Πάντως συγγενική σχέση, έστω μακρινή θα έχει με τον... όχι δε γράφω τ' όνομά του γιατί θα καεί το λάπτοπ. Ξέρεις τον ακατονόμαστο, τον χτύπα ξύλο, τον φτύστε τον κόρφο σας...

Ανώνυμος είπε...

Μπα πεθερά θα ήταν... Δεν είδες και την άλλη με το καλάσνικοφ;