Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Πώς αντέδρασε ο Ομπάμα όταν τον είπαν Μ. Αλέξανδρο!

Όλα τα είχε ο Μπάρακ Ομπάμα, ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος του έλειπε. Πριν από λίγες ημέρες, σε εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στον Λευκό Οίκο, ο τελευταίος ζήτησε από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να ακολουθήσει το παράδειγμα του... Μ. Αλεξάνδρου και να λύσει το γόρδιο δεσμό για να τακτοποιηθεί το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ!
Είναι, πέρα από κάθε αμφιβολία, το πιο σημαντικό ζήτημα που αυτή τη στιγμή απασχολεί τον Ομπάμα αλλά και τον κόσμο ολόκληρο. Το πόσο σοβαρά πήρε τον αρχιεπίσκοπο, ο... πλανητάρχης φαίνεται από τις γκριμάτσες του.
Μήπως με κάτι τέτοια γινόμαστε, ως Ελλάδα, ρεζίλι διεθνώς;

5 σχόλια:

Πωλ Μελάς-γκρικ ρεστοραντ είπε...

Μινεσότα ξακουστή, του πλανητάρχη η χώρα / τους Ινδιάνους έδιωξες κι ελεύθερη είσαι τώρα...

Ποντικός είπε...

Λέτε γι'αυτό να μην πατάει το πόδι του στο Ελλάντα ο Ομπάμα, για να μην ακούσει και άλλα τέτοια...κοτσανάτα?

Πιγκουίνος είπε...

Πολύ πιθανό, Ποντικέ, δεν έχεις άδικο. Αν και ο δικός μας αντίστοιχος Δημήτριος, ο Ιερώνυμος φαίνεται ότι είναι σοβαρός άνθρωπος. Δεν φταντάζομαι να πει ποτέ τέτοια πράγματα.

Μεταφορεύς είπε...

Τι πολύ πιθανό, ρε Πιγκουίνε; Σε χτύπησε ο Καρυωτάκης κατακέφαλα; Δηλαδή, αν δεν υπήρχαν οι γραφικότητες των παπάδων ο Ομπάμα θα ήταν κάθε μέρα στην Ελλάδα;

Πιγκουίνος είπε...

Πολύ πιθανό να συναντήσει τέτοιου είδους ατμόσφαιρα άμα επισκεφτεί την Ελλάδα. Αυτό εννοώ. Το αν θα έρθει ή δεν θα έρθει θα εξαρτηθεί, προφανώς, από άλλα πράγματα. Αμέσως να πεις...