Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Γάτα διέσχισε 70 χλμ. και ξαναβρήκε την οικογένειά της!

Απίστευτο περιστατικό στη Ρωσία. Γάτα διέσχισε 70 χιλιόμετρα στη Σιβηρία και κατόρθωσε να ξαναβρεί τα αφεντικά της που είχαν μετακομίσει σε άλλη πόλη και την είχαν... ξεχάσει στο παλιό τους σπίτι.
Ο λόγος για τον Μπόγιαν, που χάθηκε όταν οι άνθρωποι με τους οποίους ζούσε, πήγαν στο Κράσνογιαρσκ. «Είχαμε φορτώσει όλα μας τα πράγματα αλλά πάνω στη βιασύνη κανείς δεν κατάλαβε πως η γάτα είχε χαθεί. Την αναζητούσαμε για πολύ καιρό αλλά δεν καταφέραμε να τη βρούμε. Τα παιδιά, ειδικά, είχαν στενοχωρηθεί πολύ. Ζούσε μαζί μας πέντε χρόνια», δήλωσε στις εφημερίδες ο Σεργκέι Μίσκιν, πατέρας της οικογένειας.
Τρεις μήνες αργότερα, όμως, και ενώ όλοι την είχαν... ξεγράψει, η γάτα εμφανίστηκε στην πόρτα του καινούργιου διαμερίσματός τους, στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας αφήνοντας τους πάντες άφωνους! Ήταν σαφώς πιο αδυνατισμένη και σίγουρα ταλαιπωρημένη αλλά το ίδιο χαρούμενη με τα αφεντικά της. «Όλος ο κόσμος έμεινε έκπληκτος για το πώς διέσχισε τόσο μεγάλη απόσταση και πώς βρήκε το διαμέρισμα. Βέβαια, πλέον δεν θέλει να βγαίνει από το σπίτι, γιατί φοβάται», είπε ο Μίσκιν.
Μάλιστα, η γάτα και το... μυστήριο που συνοδεύει την επανένωση με την οικογένεία της, αποτελούν ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης στην πόλη, έχοντας τραβήξει το ενδιαφέρον και των ΜΜΕ. Ο Μπόγιαν δέχεται καθημερινά πολλές επισκέψεις από ανθρώπους που θέλουν να τον δουν απο κοντά. Και δείχνει να απολαμβάνει την προσοχή και τη δημοσιότητα...

1 σχόλιο:

Linda είπε...

HI my friends, I wish you and yours a beautyfull Weekend on your cool Blog Take care and God bless Greetings from Indonesia