Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Κάμερον κατά... (πάσης μορφής) ίωσης!

Ο Πιγκουίνος περνάει δύσκολες στιγμές: πυρετός, πονοκέφαλος, πονόλαιμος (αν και αυτός έχει υποχωρήσει), τον δοκιμάζουν! Επίσης, πονάει και το αριστερό μάτι!
Προφανώς, πρόκειται για την απλή (ο Θεός να την κάνει...) ίωση δεν αποκλείεται, όμως, να είναι και η... άλλη, αυτή των χοίρων!
Επειδή κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το μέλλον και επειδή ο Πιγκούινος ενδέχεται να γίνει το πρώτο πτηνό που θα «πάει» από τη συγκεκριμένη ασθένεια, αποφάσισε να αναρτήσει τη φωτογραφία της Κάμερον, στην οποία έχει αδυναμία, για να τη βλέπει και να παίρνει δύναμη και κουράγιο ώστε να αποφύγει το... μοιραίο.
Το πολύ - πολύ, αν τελικά ο Πιγκουίνος αποδημήσει και πάει σε έναν άλλον κόσμο, σε μία άλλη... Ανταρκτική (που θα έχει περισσότερο πάγο και πιο πολλά ψαράκια από τη γήινη) και αποδειχθεί ότι πρόκειται για την τελευταία ανάρτηση, θα αποτελεί σίγουρα και το πιο όμορφο (κυριολεκτικά!) αντίο...
Αλλιώς, τα ξαναλέμε...

5 σχόλια:

mariw είπε...

Περαστικά, περαστικά.
Μία παράκληση, για την περίπτωση που αυτή η ανάρτηση είναι η τελευταία (φτου, φτου χτύπα ξύλο). Μπορείς να την αφιερώσεις σε εμένα και να μου παραχωρήσεις και πνευματικά δικαιώματα;;; αφού θα είναι συλλεκτικό κομμάτι. Και πάλι περαστικά μιας και έχουμε και γιορτές μπροστά μας.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αμάν ρε Κώστα μ' αυτή την απαισιοδοξία σου!Σιγά μια γριπούλα είναι και θα περάσει,πιες και κάνα τσίπουρο εκεί από τον Τύρναβο να 'ρθεις στα ίσα σου.Περαστικά φίλε και Καλά Χριστούγεννα να περάσεις!

EgoEtsiToVlepo είπε...

Πιγκουίνε,
φοβάμαι πως αυτό που θα σου γράψω
δε θα σου αρέσει καθόλου......
και εξηγώ....
Σου "πάει" τελικά η γριπούλα !!
Οσο διάβαζα χαμογελούσα.

Σου εύχομαι λοιπόν
(είδες πάνω στήν ώρα ήρθα...)
να είσαι πάντα καλά,
γεμάτος απο υγεία, χάρα και ευτυχία
και ο καινούριος χρόνος να σου φέρει
ο,τι σου έχει στερήσει ο παλιός!

VAD είπε...

Το καλύτερο γιατρικό,ακόμα και για...Πιγκουίνους:))
Περαστικά,αντε,σήκω απ'το κρεβατι,

Καλά Χριστούγεννα...

Πιγκουίνος είπε...

Το... κακό πέρασε! Επανέκαμψα. Ευχαριστώ για τις ευχές, οι οποίες ανταποδίδονται.
Μαριώ, το τελευταίο τελευταίο κείμενο του μπλογκ (όταν έρθει αυτό), θα είναι αφιερωμένο σε σένα και θα μπορείς να το εκμεταλλευτείς, όπως θέλεις!..