Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Όταν η βλακεία ξεπερνάει κάθε όριο...

Η είδηση από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ. Τα σχόλια, όπως θα αντιληφθείτε, είναι περιττά.
«Χιλιάδες Ιάπωνες σήμερα φαίνεται ότι έχουν βρει τις τέλειες (;) 'γυναίκες'. Όμορφες, ευγενικές, με κατανόηση αλλά και με μηδενικές απαιτήσεις. 'Πολύ ωραίο για να είναι αληθινό', θα έλεγαν κάποιοι φαλλοκράτες, και όντως δεν είναι!
Ο λόγος για το παιχνίδι εικονικών σχέσεων 'Love Ρlus' που, σύμφωνα με το BBC, σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην Ιαπωνία, στη φορήτη κονσόλα της Nintendo.

Ένας από τους ερωτοχτυπημένους Ιάπωνες, ο Σαλ 9.000, όπως θέλει να ονομάζεται, δεν αφήνει το Νintendo του, ακόμη και όταν περπατά στο δρόμο, καθώς διανύει το μήνα του μέλιτος με την εικονική συμβία του.
Σε τελετή που μεταδόθηκε ζωντανά από το διαδίκτυο, ο Σαλ 9.000, ορκίστηκε αιώνια πίστη στην εικονική του αγάπη.
Την ώρα της 'τελετής', η Νε - Νε - Αναγκασάκι, κοκκίνισε από ντροπή, ενώ ο Σαλ 9,000 φίλησε τη 'γυναίκα' του (ή μάλλον την οθόνη του...). Μετά το γάμο ο Σαλ 9,000 έκανε το γύρο των αξιοθέατων του Τόκιο, βγάζοντας φωτογραφίες στα αξιοθέατα με τη σύζυγό του.
Ο ευτυχισμένος σύζυγος, δηλώνει ότι δεν θα εγκαταλείψει τη νέα του σύζυγο, ακόμη και αν κυκλοφορήσει νέα έκδοση του παιχνιδιού, και ότι θα την αγαπά αιώνια (!). Σημεία των καιρών...».
Στη φωτογραφία, το... ζευγάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: