Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Είχε επικοινωνία άνευ προηγουμένου με το κοινό το καλοκαίρι...

Κάποιοι άνθρωποι δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να είναι χαρούμενοι. Τους αρκούν τα πολύ πολύ απλά.
Ένας εξ αυτών και ο τραγουδιστής Γιάννης Αγγελάκας, ο οποίος σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Αυγή», είπε ότι συνέβησαν στον ίδιο πολλά θετικά το καλοκαίρι. Ποια είναι αυτά; 
Πρώτον, ότι στις συναυλίες που έδωσε, υπήρξαν στιγμές επικοινωνίας με το κοινό χωρίς προηγούμενο, κάτι που απέδωσε στο γεγονός ότι οι ψυχές των νέων αλλάζουν! 
Και δεύτερον ότι στις συναυλίες του πήγαν και άνθρωποι μεγάλης ηλικίας επειδή είχαν ένα σάλεμα -θετικό βέβαια- στο μυαλό τους! 
Όλα αυτά -τα τόσο σημαντικά- τον έκαναν να χαρακτηρίσει το καλοκαίρι του ως ένα από τα πιο συγκινητικά...
Η σχετική δήλωση του Αγγελάκα: «Πράγματι, συνέβησαν και θετικά πράγματα. Δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς. Εγώ πιστεύω πως από τις τάξεις των νέων και από τα πιο φτωχά στρώματα, που είναι και οι πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, από τους πιο αδικημένους δηλαδή, από αυτούς που κουβαλάν ανησυχίες, όνειρα, από αυτούς λοιπόν βλέπω ότι συμβαίνουν και μπορούν να συμβούν θετικά πράγματα.
Στη φετινή μας περιοδεία το είδα αυτό. Ήταν πραγματικά από τα πιο συγκινητικά καλοκαίρια. Υπήρχαν δηλαδή στιγμές επικοινωνίας με το ακροατήριο χωρίς προηγούμενο, στιγμές που δεν υπήρχαν παλαιότερα. Κάτι φαίνεται να συμβαίνει μες στις ψυχές των ανθρώπων, ιδιαίτερα των νέων, αλλά και μεγαλύτερων. Παραδόξως, φέτος στις συναυλίες ήρθαν και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, με τα παιδιά τους. Κι αυτοί φαίνεται να είχαν ένα "σάλεμα" θετικό μες στο μυαλό τους, κάπως δηλαδή άρχισε να σπάει η στεγνότητα περασμένων ετών».
Πάντα τέτοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: