Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Οι φοιτητές της Ιατρικής... αντιστέκονται καταστρέφοντας το Πανεπιστήμιο!

Η παραπάνω φωτογραφία είναι από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Οι φοιτητές, οι μελλοντικοί γιατροί μας, το περιποιήθηκαν καταλλήλως στο διάστημα της κατάληψης που έκαναν για να διεκδικήσουν, προφανώς, την... αναβάθμισή του!
'Οπως γράφει και το σάιτ antinews, από όπου και το στιγμιότυπο, την Τετάρτη έγινε φοιτητική συνέλευση στη διάρκεια της οποίας οι παρευρισκόμενοι αναζητούσαν τρόπους για να «σώσουν» το Πανεπιστήμιο! Η φωτογραφία είναι ενδεικτική για το πώς εννοούν τη «σωτηρία» οι επιστήμονες του μέλλοντός μας, οι οποίοι στο πλαίσιο της δικής τους... αντίστασης και «επανάστασης», προκάλεσαν φθορές στο κτίριο, που αποτελεί περιουσία όλων μας.
Και αυτοί οι άνθρωποι θα γίνουν -υποτίθεται- γιατροί. Εσείς θα τους εμπιστευόσασταν; Ειδικά το βλαστάρι που έγραψε το σύνθημα αριστερά...

6 σχόλια:

Φθινοπωρινός αγροφύλαξ είπε...

Ετσι και ο Τζήμερος. Πήγε στην ΑΣΟΕΕ, την είδε χάλια και την εγκατέλειψε...

Πιγκουίνος είπε...

Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που σε ενοχλεί τόσο πολύ ο Τζήμερος!!!

Φθινοπωρινός αγροφύλαξ είπε...

Τρομερό, πάντως, το σκεπτικό ότι επειδή υπάρχουν συνθήματα στους τοίχους η Ιατρική δεν βγάζει καλούς γιατρούς...

Πιγκουίνος είπε...

Έλα ρε, με απογοητεύεις. Έλεγα κάτι θα γράψεις πάλι για τον Τζήμερο.
Τέλος πάντων, οι συγκεκριμένοι αγωνιστές της πλάκας (και προφανώς όχι όλοι οι υπόλοιποι φοιτητές που λογικά είναι οι περισσότεροι αλλά δεν μπορούν να αντιδράσουν στην οργανωμένη αλητεία), οι οποίοι γράφουν συνθήματα στους τοίχους και συμπεριφέρονται έτσι στο δικό τους πανεπιστήμιο, δείχνουν μεγάλο ζήλο για την επιστήμη και για την εργασία. Είναι άριστοι φοιτητές!
Όσο νοιάζονται και προστατεύουν τώρα την Ιατρική, τόσο θα νοιάζονται σε λίγο και για την κατάρτισή τους και την επιστήμη τους και τόσο θα ενδιαφέρονται και για σένα όταν θα πας στο μέλλον να τους επισκεφτείς.
Φαντάζομαι, βέβαια, πως εσένα θα σου αρέσουν οι συγκεκριμένοι καθώς ο αγώνας τους εντάσσεται στη γενικότερη «αντίσταση» κατά των κακών τροϊκανών. Μάθε, λοιπόν, ποιος έγραψε το σύνθημα στα αριστερά και να πηγαίνεις σε εκείνον να σε θεραπεύει.
Καλά, λογικά εσένα θα σου αρέσει και η εικόνα καθώς δείχνει «επανάσταση»!
ΥΓ. Κάτι άλλο για τον Τζήμερο;

Φθινοπωρινός αγροφύλαξ είπε...

Μιλάς σαν γυμνασιάρχης, να το προσέξεις...

Πιγκουίνος είπε...

Πάλι με απογοήτευσες... Η εικόνα σου αρέσει;