Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Κι όμως έκλεψαν... πιγκουίνο!

Διαβάστε την περιπέτεια που έζησε ο μακρινός ξάδερφος Ντερκ, τον οποίο κάποιοι μεθυσμένοι... βούτηξαν από τον ζωολογικό κήπο!
«Οι ληστές συνήθως κλέβουν λεφτά, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές, αυτοκίνητα και άλλα διάφορα. Αυτοί όμως οι ληστές έκλεψαν έναν...πιγκουίνο! Δύο νεαροί Ουαλοί καταδικάστηκαν να πληρώσουν πρόστιμο 1.000 δολάρια Αυστραλίας (περίπου 800 ευρώ) ο καθένας επειδή έκλεψαν από θαλάσσιο πάρκο τον Ντερκ έναν 7χρονο πιγκουίνο. 
Ο 21χρονος Όουεν Τζόουνς και ο 20χρονος Κέρι Μιούλς μπήκαν τον περασμένο μήνα στο πάρκο Sea World του Κουίνσλαντ αφού είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες βότκας. Οι δύο τους κολύμπησαν με τα δελφίνια, άδειασαν έναν πυροσβεστήρα στη δεξαμενή των καρχαριών και φεύγοντας πήραν μαζί τους τον πιγκουίνο. 
Το πρωί όταν σηκώθηκαν, ξεμέθυστοι πια, πανικοβλήθηκαν και αφού τάισαν τον πιγκουίνο ψωμί, τον έβαλαν στην ντουζιέρα του δωματίου τους. 
Ο Ντερκ έφυγε από το δωμάτιο και τον βρήκε ένα ζευγάρι στο δρόμο, ήταν τρομαγμένος και ταλαιπωρημένος αλλά δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά. Εκπρόσωπος του πάρκο δήλωσε πως ο πιγκουίνος επέστρεψε στην καλή του που ονομάζεται 'Ροδακινιά' και είναι μια χαρά. 
'Θα μπορούσατε να έχετε καταλήξει στο νεκροτομείο', είπε στους δύο νεαρούς ο δικαστής Μπράιαν Νακς, αναφερόμενος στις πολικές αρκούδες που ζουν στο πάρκο». 
Από το newsit.gr.

3 σχόλια:

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

ευτυχως τελος καλο ολα καλα για τον μακρινο σου ξαδελφο....

βλεπω οτι αναφερονται και τα δικα μου μακρινα ξαδελφια στην αναρτηση σου τα δελφινακια :))

VAD είπε...

Να φυλάγεσαι!!!:)))

Καλο μήνα...

Πιγκουίνος είπε...

Ναι, όλα πήγαν καλά, Δελφινάκι!
Σωστά, πρέπει να προσέχω, φίλε VAD!