Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Με ένα απλό sms βοηθάμε τις monachus monachus

Κάθε καλοκαίρι οι monachus monachus εκπέμπουν SOS! Μπορούμε να τις βοηθήσουμε στέλνοντας SMS γράφοντας απλά τη λέξη mom!
Με την έναρξη της
περιόδου του καλοκαιριού και την αύξηση της τουριστικής κίνησης, αυξάνονται και οι περιπτώσεις των φωκών που χρειάζονται τη φροντίδα της ομάδας διάσωσης της MOm.
Η MOm σε συνεργασία με την M-stat διαθέτει πλέον μια νέα υπηρεσία SMS έχοντας ως στόχο να συγκεντρώσει τους πόρους που απαιτούνται για την προετοιμασία και τη μετακίνηση της ομάδας διάσωσης σε όλη την Ελλάδα.
Επιλέξτε έναν από τους δύο παρακάτω τρόπους και υποστηρίξτε ενεργά την προσπάθεια προστασίας της μεσογειακής φώκιας.
* Στείλτε SMS στο 54344 με την ένδειξη mom. Χρέωση 1€+19% ΦΠΑ. Το ποσό των 0,38€ πηγαίνει στη MOm.
* Υποστηρίξτε σταθερά την ομάδα διάσωσης σαν συνδρομητής στέλνοντας SMS στο 19149 με την ένδειξη mom. Από την στιγμή που γίνεστε συνδρομητές θα λαμβάνετε δυο SMS κάθε μήνα, το ένα θα περιλαμβάνει νέα για τη μεσογειακή φώκια και τη MOm και το δεύτερο τον τρόπο διακοπής της συνδρομής σας. Συνολική χρέωση 2€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και για τα 2 μηνύματα. Το ποσό των 0,58€ πηγαίνει στη MOm. Οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να διακόψετε τη συνδρομή σας στο πρόγραμμα sms, στείλτε μήνυμα με την ένδειξη stop κενό mom στο 19149.

Σχετικά με τα συνδρομητικά μηνύματα οι κάτοχοι κινητών Vodafone θα λαμβάνουν μόνο το ενημερωτικό μήνυμα για τη μεσογειακή φώκια και τη MOm και όχι το μήνυμα για τον τρόπο διακοπής της συνδρομής.

9 σχόλια:

Θερινός αγροφύλακας είπε...

Λογικό ένας πιγκουίνος να νοιάζεται για τις φώκιες... Βγαλμένο μέσα από τη ζωή της θάλασσας!
Σιγά μη στείλω SMS για τις Μονάχους Μονάχους. Σε λίγο θα μας ζητάτε και για τη σωτηρία του Ζαφειρίου... Ζαφειρίου!

Κράμα είπε...

Έστειλα ήδη!
να είσαι καλά που μας αφυπνίζεις σε τόσο ευαίσθητα θέματα!
Φιλιά

admin είπε...

Ωραίο θέμα αλλα πάνε τα λεφτά στον προορισμό τους??

admin είπε...

Η τα τρώνε κάποιοι μονάχοι μονάχοι ??

bubbles είπε...

Πολύ έξυπνο TreloKouneli!!! Και εύλογο το ερώτημα...γιατί έχουν αυξηθεί τελευταία οι κοινωνικές οργανώσεις και τα γκρουπ που υποστηρίζουν ότι με ένα κλικ πχ. στο fb ή με ένα sms βοηθάς καποιους που το έχουν ανάγκη...Εάν όντως είναι έτσι, χαλάλι...

Πιγκουίνος είπε...

Λογικό και κατανοητό στην εποχή μας να υπάρχει κάποιου είδους αμφισβήτηση. Όμως, οι ΜΚΟ όπως η Διεθνής Αμνηστία, η Greenpeace, η WWF, η ΜΟm πραγματικά παράγουν σπουδαίο έργο και βοηθούν τον κόσμο μας να γίνεται καλύτερος, στο μέτρο του δυνατού.
Αλλά αυτό επιτυγχάνεται μόνο με τη δική μας στήριξη. Άλλωστε, αν θέλουμε, μπορούμε να ασχοληθούμε, να γίνουμε εθελοντές, να γνωρίσουμε από κοντά τους ανθρώπους κάθε οργάνωσης και να δούμε με τα μάτια μας τι συμβαίνει.
Θερινέ αγροφύλακα, νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε κάποιου είδους εκστρατεία και για τον Ζαφειρίου - Ζαφειρίου!
Εβίτα, μπράβο!!!

Νίκος Ματσαμπλόκος είπε...

Σιγά μη γίνουμε εθελοντές για τις φώκιες μονάχους-μονάχους. Είπαμε, ευαισθησία, αλλά όχι κι έτσι.

Πιγκουίνος είπε...

Δηλαδή, Νίκο Ματσαμπλόκο θα (μπορούσες να) γίνεις εθελοντής για κάτι άλλο;

Θερινός αγροφύλακας είπε...

Ο Ματσαμπλόκος μπορεί να γίνει εθελοντής... δωρητής σπέρματος!