Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Η ΑΕΚ απέκτησε παίκτη (Ιορντάκε) για... 5 ευρώ!!!

Οι ποδοσφαιρόφιλοι θα ξέρετε ότι η ΑΕΚ απέκτησε πριν από λίγες ημέρες έναν Ρουμάνο παίκτη, τον Ίλιε Ιορντάκε. Και όμως, αυτή, η μεταγραφή είναι ιστορική αφού λογικά πρέπει να έχει σπάσει κάθε ρεκόρ: είναι η πιο φθηνή στην ιστορία! Πόσο κόστισε; Πέντε ευρώ!!!
Το θέμα αποκαλύφθηκε από την ιστοσελίδα gsp.ro και φυσικά έχει πλούσιο παρασκήνιο. Η Παντούρι, η ρουμανική ομάδα στην οποία ανήκε ο Ιορντάκε, τον είχε αποκτήσει από την Ντιναμό Βουκουρεστίου. Η συμφωνία τους προέβλεπε πως αν ο παίκτης έφευγε ελεύθερος για κάποια άλλη ομάδα- στην περίπτωσή μας, την ΑΕΚ- η πρώτη έπρεπε να καταβάλει στη δεύτερη ένα εκατομύριο ευρώ. Οι της Παντούρι πονηρά σκεπτόμενοι (αφού πρώτα είχαν προσφύγει στα δικαστήρια ώστε να μη χάσουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή αλλά δεν κέρδισαν την υπόθεση), αποφάσισαν να προτείνουν στην ΑΕΚ να τον αγοράσει αντί πέντε ευρώ, ώστε να μην έχουν -τυπικά- την υποχρέωση να πληρώσουν την Ντιναμό! Η ΑΕΚ δεν είχε κανένα λόγο να αρνηθεί και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε!
Έτσι, η Παντούρι δεν τον έδωσε ελεύθερο αλλά τον... πούλησε και... γλύτωσε από την Ντιναμό, ενώ και η ΑΕΚ έκανε τη δουλειά της (άραγε τα έδωσε όντως τα πέντε ευρώ;)! Τώρα, μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Ντιναμό που πιάστηκε... κορόιδο!
(Αν κάνετε κλικ στη δεύτερη φωτογραφία θα δείτε το... ακριβές αντίτιμο της μεταγραφής)

3 σχόλια:

VAD είπε...

Νόμιμη απατεωνιά,έτσι;

Σταυρούλα είπε...

Τι σε εκπλήσσει καλέ μου!Πόσα συμβόλαια μεγάλων Ελλήνων ποδοσφαιριστών ήταν μηδενικά για να κλέψουν την εφορία!Εδώ τουλάχιστον κλέβουν σύλλογο.Καλό βράδυ!

admin είπε...

αχχαχαχααχαχ... απίστευτο και όμως ελληνικό!!