Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Φασιστική επίθεση σε φασίστα από αντιφασίστες!


Έψαχνα να βρω τα κατάλληλα λόγια προκειμένου να περιγράψω σκέψεις και συναισθήματα για την επίθεση που δέχθηκε στο Μοναστηράκι κάποιος που φέρεται να είναι μέλος της Χρυσής Αυγής από άτομα που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Πρόκειται για το παραπάνω βίντεο, το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και ώρες.
Βρήκα την καλύτερη περιγραφή σε ένα από τα πολλά σχόλια που γράφτηκε σε ιστοσελίδα και το οποίο με λίγες μόνο λέξεις, έβαζε τα πάντα στη θέση τους: «Φασιστική επίθεση σε φασίστα από αντιφασίστες».
Είναι αξιοσημείωτο ότι το βίντεο ολοκληρώνεται με μετανάστες να προστατεύουν το θύμα της επίθεσης, που επιχείρησε να βρει καταφύγιο σε ψησταριά!

6 σχόλια:

Θερινός αγροφύλαξ είπε...

Θλιβερός

KANTHAR0S είπε...

Ο τίτλος είναι πραγματικά όλα τα λεφτά.

Θερινός αγροφύλαξ είπε...

Όποιος επιτίθεται σε Χρυσαυγίτη είναι φασίστας... Ενδιαφέρουσα άποψη KANTHAROS. Το ίδιο λέει και η Χρυσή Αυγή.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος ξεκινά μία βίαιη κίνηση είναι ένα αρχίδι και μισό. Τώρα ο Θερινός Αγροβλαξ προφανώς εννοεί ότι αν εσύ απλά ΔΗΛΩΝΕΙΣ αλλά δεν κάνεις κάποια πράγματα και στο μυαλό του έχεις βαφτιστεί ΦΑΣΙΣΤΑΣ αυτό σημαίνει ότι είναι σωστό να τρως ξύλο.

Θερινός αγροφύλαξ είπε...

Ε, φυσικά, τετραπέρατε Ανώνυμε, είναι δυνατόν να είναι φασίστας ένας στρατιωτικός με ταυτότητα της Χρυσής Αυγής που τριγυρίζει στο Μοναστηράκι με χαρακτηριστική αμφίεση; Επίσης είναι δεδομένο ότι ο εν λόγω δεν έχει προηγούμενη δράση, διότι η... ζωή του όλη αποτυπώνεται στα 21 δευτερόλεπτα του βίντεο. Όταν καταφέρεις, συ που δεν είσαι αγροβλάξ, να βρεις πώς αναρτάται σχόλιο με nickname, μπορείς να βάλεις "μ...". Μη φοβάσαι, δεν θα σε καταλάβουμε...

Πιγκουίνος είπε...

Με εξαίρεση τον βλακώδη χαρακτηρισμό προς τον Αγροφύλακα, ο Ανώνυμος έχει δίκιο στην ουσία της σκέψης του.
Κανένας δεν έχει δικαίωμα να χτυπάει οποιονδήποτε επειδή δεν τον γουστάρει. Το να ασκείς βία επειδή ο άλλος είναι Χρυσαυγίτης, σε τι σε κάνει να διαφέρεις από εκείνον;
Όποιος επιτίθεται σε άλλον επειδή δεν τον γουστάρει για οποιονδήποτε λόγο (επειδή είναι ξένος, επειδή είναι γκέι, επειδή είναι ΑΕΚ, επειδή είναι Χρυσαυγίτης-φασίστας, επειδή είναι ΚΚΕ, επειδή είναι ο Νταλάρας), είναι φασίστας!
Πάντως, Αγροφύλακα, ενδιαφέρουσα άποψη είναι και αυτή που λέει να βγούμε από το Μνημόνιο. Το ίδιο λέει και η Χρυσή Αυγή.