Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Τολμάτε να αμφισβητείτε τη μεγάλη μας συγκέντρωση;

Για μία ακόμη φορά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στα ΜΜΕ. Αφορμή τώρα στάθηκε η εκτίμηση ορισμένων εξ αυτών σχετικά με την προχθεσινή συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα, την οποία χαρακτήρισαν μικρή σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσία του κόσμου.
Μετά τον Πρετεντέρη και τη... Φατμαγκιούλ, οι φανατικοί της... δημοκρατίας επιτέθηκαν τώρα στο συγκρότημα Λαμπράκη και κατηγόρησαν τους δημοσιογράφους ότι παρουσίασαν αισθητά μειωμένο τον αριθμό των υποστηρικτών που βρέθηκαν στην πλατεία, επειδή... τρόμαξαν από τον όγκο!
Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να κάνουν λόγο ακόμη και για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση της Αριστεράς τα τελευταία χρόνια ζητώντας τα ρέστα από εκείνους που δεν συμμερίζονται τη δική τους άποψη! Άσχετο, αν η Ερμού είχε ελάχιστα άτομα στη διάρκεια της ομιλίας, όπως αποδεικνύει η παραπάνω φωτογραφία.
Ήταν τόσο μεγάλη η αγανάκτηση στο κόμμα της χαράς, που εξέδωσε ανακοίνωση κατά των Νέων και του Βήματος, κάνοντας αναφορά ακόμη και στα δάνεια του ΔΟΛ.
Αν δεν επρόκειτο για κόμμα που διεκδικεί εξουσία, η συνεχής προσπάθεια να επιβάλει τον δικό του λόγο στα ΜΜΕ και στους δημοσιογράφους και οι συχνές επιθέσεις -με μανία- σε εκείνους που δεν του κάνουν το χατήρι, θα ήταν απλώς, αστεία. Επειδή, όμως, πρόκειται για κόμμα που αύριο θέλει να κυβερνήσει, είναι επικίνδυνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: