Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Βρίζουν την Τρέμη επειδή... συγκινήθηκε!

Η Όλγα Τρέμη υπέπεσε στο... λάθος να συγκινηθεί σε θέμα που πρόβαλε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, γεγονός που δεν πέρασε ασχολίαστο από αντιμνημονιακούς -άρα κατήγορους και κριτές των πάντων- οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να της επιτεθούν. 
Στη χώρα που αν δεν συμφωνείς με τους κραυγάζοντες σημαίνει ότι είσαι «στημένος» και τα παίρνεις από κάποιους κακούς, οι οποίοι θέλουν να βλέπουν τον κόσμο να υποφέρει, ήταν απόλυτα λογικό, η έκφραση ανθρωπιάς μίας δημοσιογράφου, να επιφέρει τόσο μίσος. Γιατί, λένε οι κατήγοροι, αφού η Τρέμη «στηρίζει την κυβέρνηση, τα Μνημόνια, τις τρόικες», δεν μπορεί να έχει αισθήματα, υποκρίνεται. Μπορείτε να διαβάσετε τα σχόλια σε όλα τα σάιτ που ασχολήθηκαν με το «θέμα».
Από τη στιγμή που η Τρέμη και κάθε Τρέμη δεν εμφανίζεται ως Λαζόπουλος, Χίος, Τράγκας κλπ., να ουρλιάζει, δηλαδή, κατά των κακών πολιτικών (της κυβέρνησης, αποκλειστικά) και του Μνημονίου (το αστείο είναι πως το κάνει, αλλά προφανώς όχι με τρόπο «επαναστατικό»), σημαίνει ότι είναι «προσκυνημένη» και μισάνθρωπος: της αρέσει να πονάνε όλοι οι άλλοι.
Η Τρέμη ανήκει στην κατηγορία των «κακών», οι οποίοι από τη στιγμή που δεν λένε τα πράγματα όπως θέλουν οι «αντιστασιακοί» των καιρών μας, θα είναι πάντα ένα μισητό πρόσωπο, ό,τι και να κάνει. Ακόμη και για τους συναδέλφους της, μάλιστα, που δεν αντιλαμβάνονται πως όταν τη βρίζουν για την άποψή της, για τις απολαβές της κλπ., το μόνο που καταφέρνουν είναι να υποβαθμίζουν ακόμη περισσότερο το δικό τους επάγγελμα και να το κάνουν τον κόσμο να το μισεί πιο πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: