Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ο Τύπος σήμερα: Η ιστορική (!) κωλοφαρδία, τα καφέ σορτσάκια και «πάρτε το πράσινο αγγούρι»!

Μία ημέρα μετά από κάθε ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μερικές αθλητικές φυλλάδες βρίσκουν την ευκαιρία να βγάλουν τα απωθημένα τους. Συναγωνίζονται σε φανατισμό και κακόγουστα (επιεικώς...) πρωτοσέλιδα για να κερδίσουν αναγνώστες καταδεικνύοντας το επίπεδο μερίδας -και όχι όλου- του Τύπου.
Σήμερα, την παράσταση κλέβουν ο «Γαύρος», ο «Πρωταθλητής» και η «Πράσινη». Απολαύστε μερικά μόνο από τα όσα γράφουν στις πρώτες τους σελίδες.

Αύριο θα έχουμε και άλλες τέτοιες... ομορφιές. Βλέπετε, σήμερα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν και στο μπάσκετ...

4 σχόλια:

Stavros Tsapopoulos είπε...

Πολύ σωστά τα λες. Δυστυχώς όπως καλά ξέρεις αυτό είναι το επίπεδο της αθλητικής δημοσιογραφίας στη χώρα και όχι μόνο. Και έχει σχέση σε ποιους πουλάει. Σε όλους εμάς.

Νίκος Ματσαμπλόκος είπε...

Διαφωνώ για το ότι πουλάει αυτό το είδος δημοσιογραφίας, αλλά δεν μπορώ να αναπτύξω από εδώ την άποψή μου. Δηλαδή... θα μπορούσα, αλλά βαριέμαι να γράφω.

Πιγκουίνος είπε...

Καλά, κάποια άλλη φορά, μας το λες...

Ανώνυμος είπε...

Πιγκουίνε μου καλησπέρα!

Ήμουν μέσα και πραγματικά η άτιμη η μπάλα δεν μας ήθελε. Το σκορ θα ήταν διαφορετικό αν δεν είχαμε αυτές τις ατυχίες. Θα διαφωνείς μαζί μου αλλά εγώ θα το πω!! Η κωλοφαρδία τους μαζί με την δική μας ατυχία….. ναι τους έσωσε. Δεν πειράζει όμως. Στο σπίτι τους θα τους κλείσουμε τα στόματα!!! Εκεί να δεις πόνο τα βαζελάκια!

Καλή συνέχεια..!