Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Χρειάζεται πραγματική στήριξη για να πετύχει

Αυτή τη φορά φαίνεται ότι δεν «χαλάει» η πρωθυπουργία του Λουκά Παπαδήμου, που δείχνει να είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή στη δεδομένη χρονική στιγμή.
Έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που αφενός σέβονται άπαντες στην Ευρώπη και αφετέρου δεν είναι πολιτικός ώστε να φοβάται το κόστος των σκληρών αλλά αναγκαίων αποφάσεων.
Ελπίζω ότι αυτοί που τον βάζουν στο «τιμόνι» της χώρας θα τον στηρίξουν πραγματικά και εκείνος από την πλευρά του δεν θα κάνει πίσω μπροστά στα φαινόμενα και στις προκλήσεις που θα συναντήσει (ήδη τα καλόπαιδα της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ άρχισαν να προκαλούν και πάλι).
Βέβαια, δεν είναι... Σούπερμαν και δεν θα πρέπει να έχουμε την ψευδαίσθηση ότι θα δώσει λύσεις στα πάντα μέσα σε τρεις μήνες. Και σίγουρα δεν θα είναι «ευχάριστος» πρωθυπουργός, αυτό να το ξεκαθαρίσουμε ευθύς εξ εαρχής. Από την άλλη όμως, μπορεί να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στη χώρα σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.
Καλή επιτυχία (για το καλό μας).

6 σχόλια:

Σοφία Ζ. είπε...

Ας όψομεν! 11.17 π.μ. και ακόμη αναμένομεν!

Μεταφορεύς είπε...

Ναι, ας όψομεν...

sourta-ferta είπε...

Εγώ θα ευχόμουν, όχι μόνο να πετύχει για το καλό όλων μας, αλλά και να δημιουργήσει πολιτικό φορέα ώστε να πετάξουμε το πολιτικό κατεστημένο των οικογενειών της Ελλάδος.

KANTHAR0S είπε...

Άντε να δούμε.

ακυβέρνητος είπε...

Ο Θεός να μας λυπηθεί.
Κανένας άλλος ...αποκλείεται!

Πιγκουίνος είπε...

Sourta-Ferta, το ακούω από πολλούς αυτό που αναφέρεις.
Λες, τελικά, να είναι ο Παπαδήμος αυτός που μπορεί να μας εμπνεύσει να δουλέψουμε και να κάνουμε ένα βήμα μπρος; Μακάρι!
Κι ας κάνει και κόμμα μετά, να τον στηρίξουμε!