Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Σε πολύ σκληρές ερωτήσεις απάντησε ο Καραμανλής!

Μέσα στην... τρέλλα των ημερών να μην ξεχάσουμε να συγχαρούμε τον κ. Κώστα Καραμανλή για τις εξαιρετικές απαντήσεις που έδωσε στη διακαναλική συνέντευξη... με πολίτες - ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας!
Ο αρχηγός της συντηρητικής παράταξης, πραγματικά, πιέστηκε πάρα πολύ από τις ερωτήσεις του κομματικού ακροατηρίου, που ήταν του στυλ:
«Είμαι φοιτητής. Πότε θα σταματήσει επιτέλους το φαινόμενο των καταλήψεων»;
«Τι θα είχε συμβεί αν ο Κων/νος Καραμανλής δεν είχε βάλει την Ελλάδα στην ΕΟΚ»;

«Τι έχετε να συμβουλεύσετε τους νέους; Να επιλέξουν κάποιον που θέλει να γίνει ευχάριστος πρωθυπουργός ή κάποιον που λέει την αλήθεια»; (ή κάπως έτσι).
Ερωτήσεις για... Πούλιτζερ!

9 σχόλια:

Νίκος Βυσσινούλης είπε...

Κατάγομαι από γνήσια ΠΑΣΟΚική οικογενεια αλλά σ' αυτές τις εκλογές θα ψηφίσω ΝΔ και ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, γιατί επί των ημερών του η ομάδα μας, η ΑΕΛ μας, ανέβηκε στην Α' Εθνική, πήρε Κύπελλο και καταξιώθηκε στις συνειδήσεις του κόσμου.

ΑΕΛ - τρελαίνομαι είπε...

Μην ξεχνάς και το γήπεδο αδερφέ. Ο Πηλαδάκης το είπε ξεκάθαρα, αν βγει το ΠΑΣΟΚ τα πράγματα είναι σκούρα, δεν θα μας το φτιάξουνε.

Νίκος Βυσσινούλης είπε...

Δεν το έχω ξεχάσει φίλε ΑΕΛ-τρελαίνομαι. Είναι και το γήπεδο ένας από τους λόγους για τον οποίο κάθε Λαρισαίος φίλαθλος πρέπει να σκεφτεί καλά πριν πάει να ψηφίσει (αν δεν έχει πάει ήδη δηλαδή).

Ελπίζω και ο ιδιοκτήτης αυτού του ωραίου ιστοτόπου, που έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται για το καλό της ΑΕΛ μας, να πράξει το ιδιο για το καλό της ομάδας μας.

Ενας άλλος Λαρισαίος είπε...

Να μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Καραμανλής τιμά το νομό μας ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ. Δεν θυμάμαι άλλον πρωθυπουργό να το έχει κάνει αυτό, οπότε αξίζει να τον τιμήσουμε.

Kώστας Γαλανούλης είπε...

Ολοι μαζί με τον Καραμανλή για το νέο γήπεδο της ΑΕΛ μας!

Κι ας βγάζουν ορισμένοι αλήτες των blogs (δεν εννοώ φυσικά αυτόν τον φιλόξενο ιστοτόπο) πλαστές εκτιμήσεις του εκλογικού αποτελέσματος για να παραπλανήσουν τον κόσμο.

Κι άλλος Λαρισαίος είπε...

Ελεγα να ψηφίσω άκυρο, αλλά ο Καραμανλής με συγκίνησε τις τελευταίες μέρες. Ειδικά με την κίνησή του να κατέλθει στον νομό μας. Δεν έχω πάει ακόμα στην κάλπη, αλλά έχω πάρει πια την απόφασή μου για το καλό του τόπου μας.

Πρασινοφρουρός είπε...

Ολες οι δεξιάντζες εδώ μαζευτήκανε; Τι διάολο;

Ηλίας Βουτυρίτσας είπε...

Δεν είμαστε δεξιάντζες, απλώς έχουμε καταλάβει ότι το καλό της ΑΕΛ είναι συνυφασμένο με τη νίκη της ΝΔ.

jerky είπε...

http://gamotafismos.blogspot.com/2009/10/blog-post_5340.html