Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2009

«Νεκρός» άνοιξε την πόρτα στους πενθούντες συγγενείς!

Μια απίστευτη ιστορία που μοιάζει με μαύρη κωμωδία διαδραματίστηκε σε χωριό της επαρχίας Πάφου στην Κύπρο Όλα άρχισαν όταν σε ανεγειρόμενη οικοδομή στην Άρμου -τουριστικό χωριό κοντά στην Πάφο- βρέθηκε το πτώμα άνδρα, ηλικίας περίπου πενήντα ετών.
Η Αστυνομία, έπειτα από καταγγελία ότι ένας άνδρας από την Άρμου, 53 χρόνων, είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες, κάλεσε στο νεκροτομείο τον άνδρα της αδελφής του εξαφανισθέντα ώστε να διαπιστώσει αν υπήρχε ταυτοπροσωπία ανάμεσα στο νεκρό και το πρόσωπο που αναζητείτο. Εκείνος δεν είχε κανένα δισταγμό όταν είδε το πτώμα, να βεβαιώσει ότι επρόκειτο για τον αδελφό της συζύγου του.
Οι αδελφές του «νεκρού» έκαναν όλες τις ενέργειες για την κηδεία και φορώντας μαύρα ξεκίνησαν για το σπίτι του αδελφού τους για να δεχθούν τα συλλυπητήρια από τους συγχωριανούς.
Όταν όμως έφθασαν στο σπίτι δοκίμασαν πολύ μεγάλη έκπληξη. Ο αδελφός τους, που τον θεωρούσαν νεκρό, βρισκόταν στην πόρτα του σπιτιού του!
Η Αστυνομία άρχισε νέες έρευνες για την ταυτότητα του νεκρού και τελικά διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για άνδρα από τη Λεμεσό που αναφέρθηκε ότι έχει εξαφανιστεί εδώ και μερικές ημέρες.
(Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ)

1 σχόλιο:

VaD είπε...

Πολύ μακάβριο μωρε:((