Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Ένας αγώνας για τη Μαντλίν...

Σήμερα το βράδυ θα γίνει το παιχνίδι της Μπενφίκα με την Έβερτον για το Γιουρόπα Λιγκ (μάλιστα οι δύο ομαδες βρίσκονται στον όμιλο της ΑΕΚ), το οποίο θα έχει μία ιδιαιτερότητα.
Το συγκεκριμένο ματς θα μετατραπεί σε εκστρατεία ώστε να αναθερμανθούν οι έρευνες για τον εντοπισμό της Μαντλίν, του κοριτσιού από την Αγγλία, το οποίο αγνοείται από το Μάιο του 2007, όταν σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών εξαφανίστηκε στην περιοχή Αλγκάβρε της Πορτογαλίας, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της.

Οι γονείς της είχαν δώσει στη δημοσιότητα μία φωτογραφία της με τη φανέλα της Έβερτον και απόψε 3.000 Άγγλοι οπαδοί που θα βρεθούν στη Λισαβόνα και άλλοι τόσοι Πορτογάλοι θα φορούν μπλούζες με τη φωτογραφία της Μαντλέν και το μήνυμα «We are still looking for you» («Ακόμη σε ψάχνουμε»).
Η πρωτοβουλία της συγκεκριμένης κίνησης ανήκει στην Έβερτον, ο πρόεδρος της οποίας Μπιλ Κενράιτ αναφερόμενος στο θέμα, τόνισε: «Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω την εικόνα ενός όμορφου, χαμογελαστού παιδιού με τη φανέλα της Έβερτον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: