Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

Το Tea Party πάει Σύνταγμα (κείμενο Αυγής, φωτό Πιγκουίνου)

Σήμερα στο Σύνταγμα ξεκινάει η νέα πάλη των τάξεων: οι πλούσιοι εναντίον των φτωχών. Το ελληνικό παράρτημα του Tea Party κατεβαίνει στους δρόμους ντυμένο με τα τελευταία μοντελάκια της υψηλής ραπτικής για να διεκδικήσει έναν κόσμο χωρίς φτωχούς. Έναν κόσμο όπου οι φτωχοί πρέπει να εξοντωθούν.
Σήμερα στο Σύνταγμα ξεκινάει η επανάσταση των πλουσίων. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να δείτε μια μεγάλη διαδήλωση ώριμων κυριών με γούνες (παρά τον καύσωνα του θέρους) και γόβες στιλέτο χέρι - χέρι με "καθώς πρέπει" στελέχη πολυεθνικών εταιρειών με έδρα το Λουξεμβούργο, διαχειριστών funds και κατόχους παχυλών λογαριασμών εις τας Ελβετίας, με άψογα μπλέιζερ και ντιζάιν γραβάτες να ουρλιάζουν έξαλλοι: καπιταλιστές όλου του κόσμου, ενωθείτε.
Αναμένω απευθείας μετάδοση από όλες τις τηλεοράσεις, της ΕΡΤ περιλαμβανομένης, διανθισμένη με πολιτικές αναλύσεις από δημοσιογράφους που έχουν συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια του ΔΝΤ για τη σιωπηρή πλειοψηφία που αποφάσισε να μιλήσει.
(Το κείμενο είναι από τη χθεσινή εφημερίδα «Αυγή» και το υπογράφει ο Βασίλης Μουλόπουλος. Δυστυχώς, δεν συνοδευτόταν από φωτογραφία και ο Πιγκουίνος έβαλε μία... τυχαία ενός διαδηλωτή με πουκάμισο Burberry, η οποία όμως δεν είναι από τη χτεσινή διαδήλωση).

Δεν υπάρχουν σχόλια: