Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Οι φρουροί απεσώβησαν την απόδραση αλλά ο Στρατούλης θέλει να μάθει αν έριξαν πολλές σφαίρες!

Αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζονται. Έφτασαν στο σημείο να ασκήσουν κριτική στις αρχές για τις σφαίρες που έπεσαν από τους φρουρούς στις φυλακές των Τρικάλων προκειμένου να αποτρέψουν την απόδραση του Παναγιώτη Βλαστού.
Τι κι αν το σχέδιο του βαρυποινίτη να το σκάσει απέτυχε;
Τι κι αν οι συνεργάτες του έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας;
Τι κι αν δεν σημειώθηκε κανένας σοβαρός τραυματισμός;
Ούτε τώρα έμειναν ικανοποιημένοι στο κόμμα της χαράς. Στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο Δημήτρης Στρατούλης άφησε αιχμές κατά των φρουρών επειδή έπεσαν πολλές σφαίρες! «Το αν έπεσαν δικαιολογημένα, λιγότερες οι περισσότερες σφαίρες θα υπάρξουν οι εκθέσεις πιστεύουμε των αρμόδιων υπηρεσιών, διότι υπάρχουν κανονισμοί όπως ξέρετε για αυτές τις περιπτώσεις», είπε ο άνθρωπος που φιλοδοξεί μετά τις επόμενες ημέρες να γίνει και υπουργός.
Ακόμη και για μία επιχείρηση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, δεν είχε να πει έναν καλό λόγο αλλά αντίθετα έψαξε να βρει κάτι αρνητικό ώστε να ασκήσει κριτική, προφανώς για να ικανοποιήσει το κομματικό του ακροατήριο, που ακούει αστυνομία και θεωρεί ότι είναι η Γκεστάπο.
Πάντως, αξίζει να αναφερθεί πως ο δικηγόρος του Βλαστού, Φραγκίσκος Ραγκούσης έκανε λόγο για άνανδρη επίθεση των αστυνομικών, που είχαν, λέει, σκοπό να σκοτώσουν κόσμο! ό,τι και να πει κανείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: