Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Το «αποτύπωμα» ενός βλάκα στην οδό Αιόλου...

Να πώς βρίσκει τον τρόπο ένας ανόητος να κάνει αισθητή την παρουσία του.
Οι «Atenistas» πήραν την όμορφη πρωτοβουλία και ανήρτησαν την αφίσα που βλέπετε (κάντε κλικ για πλήρη εμφάνιση), με την οποία πληροφορούν όσους περνούν από την οδό Αιόλου, για την ιστορία ενός κτιρίου που υπάρχει εκεί. Πρόκειται για το ξενοδοχείο «Βύρων», που -όπως αναφέρεται- οικοδομήθηκε τη δεκαετία του 1830.
Ωστόσο, αυτή η κίνηση δεν άρεσε σε κάποιον, ο οποίος θεώρησε σωστό να πάει να γράψει πάνω στην αφίσα μία... εξυπνάδα, εμποδίζοντας -ως ένα σημείο βέβαια- τον κόσμο να διαβάσει όσα ενδιαφέροντα έγραψαν οι «Atenistas».
Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο για καθένα από εμάς να μαντέψει πόσο IQ έχει αυτός που το έκανε...

7 σχόλια:

Νίκος Ματσαμπλόκος είπε...

Πόσο ξενέρωτος... Εγώ γέλασα όταν το είδα.

Χειμερινός αγροφύλαξ είπε...

Διαφωνώ κάθετα με τη ''θυμωμένη'' και ''σοβαρή'' προσέγγιση. Η πόλη είναι κάτι ζωντανό, η αφίσα δεν είναι κάτι στατικό... και αυτός που έγραψε το σύνθημα έχει ένα χιούμορ...

Χρήστος Γ. είπε...

Πιγκουίνε το IQ δυστυχώς είναι κάτι που λείπει από πολλούς ανθρώπους!
Μακάρι να ήταν μόνο αυτός ο μαλάκας που έγραψε πάνω στην αφίσα!
Αυτός ο τόπος δεν σώζεται με τίποτα!
Κάθε μέρα που περνάει στο κατηφορικό δρόμο που οδηγεί στον πάτο τόσο περισσότερο είμαι σίγουρος γι' αυτό!
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ και ο ΒΛΑΚΑΣ είναι αήττητοι!

Πιγκουίνος είπε...

Αγροφύλακα, ομολογώ ότι δεν μπορώ να κάνω τη σύνδεση της εξυπνάδας του συγκεκριμένου με τη ζωντάνια της πόλης.
Για μένα, η πόλη ζωντανεύει με πρωτοβουλίες σαν αυτή των «Atenistas», που έδειξαν τη διάθεση να ασχοληθούν με κάτι, να το ψάξουν και να τυπώσουν την αφίσα ώστε να πληροφορήσουν εμάς τους υπόλοιπους για την ιστορία του κτιρίου.
Επειδή, τέλος, γνωρίζω ότι έχεις χιούμορ, μου κάνει εντύπωση που βρίσκεις αστείο αυτό που γράφτηκε. Ο Ματσαμπλόκος, αντίθετα, δεν με ξάφνιασε που γέλασε.

Νίκος Ματσαμπλόκος είπε...

Chrisgio, χαλάρωσε λίγο ρε φίλε, η ζωή είναι μικρή.

Χρήστος Γ. είπε...

Καλά χαλαρώνω! :-))

ελεφαντινος είπε...

Σιγα την ομορφη πρωτοβουλια και σιγα μην εμποδιζει η δευτερη γνωμη να διαβαστει το κειμενο της αφισας. Εμενα δεν μου ειναι δυσκολο παντως να μαντεψω το IQ ενος «πιγκουινου» με μια τριτη, πλεον ανουσια αποψη.

Οι αχτενιστας θα σας σωσουν! Προσοχη – ειναι ιδιαιτερα σημαντικο να γνωριζετε την ιστορια των κτιριων της πολης, γιατι αν αποτυχετε στις παναθηναϊκες εξετασεις παιζει να εκδιωχθειτε και να αναγκαστειτε να μεταναστευσετε στην Τουρκια, στην Αιγυπτο, στην Περσια, ή ακομα χειροτερα, στην ελληνικη επαρχια.

εκει λοιπον που θα μαζευετε οπωροκηπευτικα κατω απο τον καυτο ηλιο και δεν θα φτανει ο μισθος για αντιηλιακο, θα αναπολειτε πιγκουινους, αχτενιστας και το ιστορικοτατο "Βυρων" στην Αιολου. Ευγε!