Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Η απρόσεχτη μασκότ έριξε τούρτα στους θεατές!


Απίστευτο περιστατικό σε παιχνίδι του ΝΒΑ. Η τούρτα, που προοριζόταν για κάποιον που είχε γενέθλια και πήγε στο γήπεδο (των Γιούτα Τζαζ), έπεσε από τα χέρια της μασκότ και προσγειώθηκε σε άλλους ανυποψιάσους θεατές στο κάτω διάζωμα!

9 σχόλια:

VAD είπε...

Να υποθεσω οτι ήτανε στημενη αμερικανιά;:)

Χρήστος Γ. είπε...

Δεν ξέρω αν ήταν "στημένη αμερικανιά" αλλά σίγουρα την προτιμώ από τα στημένα του Τσακογιάννη, του Μπέου και του Ψωμιάδη. Το παραπάνω «δεν ξέρω» για την οικονομία της συζήτησης, γιατί και ξέρω και γνώμη έχω. Σκέφτομαι μόνο τον "Πανάθα" ή τον "Θρυλέοντα" να έριχνε την τούρτα στο κάτω διάζωμα με αντιπάλους κάφρους τι είχε να γίνει!
Επειδή έχω επισκεφτεί αρκετά Αμερικάνικα γήπεδα ΝΒΑ, Baseball κλπ τα happenings ακολουθούν εκεί το ένα το άλλο δεν το κρύβουν οι άνθρωποι. Άλλωστε γι’ αυτούς τα σπορ είναι διασκέδαση, το φχαριστιούνται και καλά κάνουν. Και προτιμώ την τούρτα, κι έτσι όπως τελικά εξελίχθηκε, από τις βόμβες μολότοφ, κροτίδες, καπνογόνα, μαχαίρια, κομμένα χέρια, νεκρούς.
Την εποχή του baseball σε όλα τα γήπεδα μετά το τέλος των αγώνων που γίνονται Παρασκευή υπάρχει έθιμο να γίνεται γιορτή με βεγγαλικά. Κάτι σαν αυτό που εδώ γίνεται σε γιορτές. Κάτι σαν αυτό που έγινε το 2004 με την λήξη των Ολυμπιακών αγώνων. Οργανωμένα, με ασφάλεια. Ο αθλητικός τουρισμός υποδειγματικός την ίδια εποχή (Στο baseball κάθε ομάδα δίνει γύρω σους 170 αγώνες. Τα ξενοδοχεία των πόλεων που διαθέτουν ομάδες καθημερινά έχουν sold out. Στην Ελλάδα τα κλείνουμε για να μην τα καταστρέψουν οι ορδές του Τζέκις Χαν!!! Οι φίλαθλοι δεν είναι μαστουρωμένοι κουραδόμαγκες αλλά οικογένειες που ταξιδεύουν ιδιωτικά μεγάλες αποστάσεις πχ από την Βοστώνη στο Μαιάμι για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Σταματώ εδώ γιατί δεν θα τελειώσω ούτε αύριο.
Πιγκουίνε διάβασε και την παρακάτω σχετική ανάρτηση μου που δημοσίευσα σε ανύποπτο χρόνο.
http://captain-christos.blogspot.com/2011/03/blog-post_17.htm

VAD είπε...

Chrisgio, το ότι υποψιάζομαι στημενη αμερικανιά,δε σημαινει οτι αποδεχομαι τα στημενα του Τσακαγιάννη,του Μπέου και των άλλων:)

Χρήστος Γ. είπε...

Αγσπητέ φίλε συνεχίζεις να χρησιμοποιείς μια έκφραση που είναι κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον ατυχής.

Πιγκουίνος είπε...

VAD, δεν πιστεύω ότι μπορεί να ήταν στημένο. Ο καπετάνιος έχει δίκιο, στις ΗΠΑ διασκεδάζουν με τον αθλητισμό και με τους αγώνες και τέτοια χάπενινγκ (π.χ. τούρτα σε κάποιον που έχει γενέθλια -και όχι βέβαια η πτώση της σε άλλους!), βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.
Μακάρι να ήταν έτσι κι εδώ. Αλλά ας μην αρχίσουμε τις συγκρίσεις, θα μελαγχολήσουμε...

Χρήστος Γ. είπε...

Πριν κάμποσο καιρό πριν το καλοκαίρι ειδα ένα παιχνίδι baseball στη Βαλτιμόρη. Orioles-Cardinals. Σ' ένα από τα εμπορικά τάιμ-άουτ η κάμερα έπιασε ένα ζευγάρι να φιλούνται κι έγινε χαμος. Όλα τα ζευγάρια του γηπέδου άρχισαν τα φιλιά περιμένοντας να φανούν στη μεγάλη οθόνη του σταδίου. κι άλλα πολλά. Άλλος κόσμος. Βέβαια όλα αυτά για τους Έλληνες είναι αηδίες. Και ο αμερικανικός λαός απολιτίκ, χαζοχαρούμενος κλπ. Κούνια που τους κούναγε γιατί αν είχαν λίγο μυαλό θα θυμόντουσαν ότι η πρωτομαγιά είναι αμερικάνικη και το σήμα της δεν είναι το σφυροδρέπανο που την καπέλωσε στην Ελλάδα και τελαυταία οι αμερικανοί αγανακτησμένοι έδωσαν το το σωστό ρυθμό στο χορό κατά των ανισοτήτων με τα OCCUPY σε όλη την Αμερική. Μία από αυτές την είδες ζωντανή στην ανάρτησή μου τελευταία, της Βαλτιμόρης. Ξανα βάζω το link για όποιον διαβάσει το σχόλιο.

http://captain-christos.blogspot.com/2011/12/occupy-baltimore.html

VAD είπε...

Chrisgio,να την πάρω πισω,βρε παλικάρι!:)

Χρήστος Γ. είπε...

Δεν ζήτησα κάτι τέτοιο φιλε μου.
Πως θα μπορούσε άλλωστε! Αλλά θα ήμουν ευτυχής αν άκουγα από έναν, κατά το προφίλ σου, άνθρωπο του πνεύματος να είναι λιγότερο λακωνικός (αν και "...εστί φιλοσοφείν"). :-))
Να μην περιοριστεί στους Τσακογιάννη και Μπέο.
Να ακούσω την άποψή του!
Με εκτίμηση

VAD είπε...

Chrisgio,παλαιόθεν φίλαθλος,εχω διατυπωσει κατά καιρους και στο μπλογκ μου και σε μπλογκ πραγματικών φιλαθλων,οπως ο φίλος Πιγκουίνος,την αποψη μου για τα αθλητικά επαγγελματικά δρώμενα και κυριως τα τεκταινόμενα,εν καιρω θα δεις στο μπλογκ μου μια σειρά ποδοσφαιρικές ιστορίες για αγριους,φυσικά ο Τσακογιάννης και ο Μπέος αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου,που διωχνει φιλάθλους όπως εμεις απο το γήπεδο...