Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις γάμου στον Νορβηγό δολοφόνο, Μπρέιβικ!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Νορβηγικά ΜΜΕ αποκάλυψαν ότι ο Άντερς Μπρέιβικ, ο δολοφόνος, που σκότωσε εν ψυχρώ 77 ανθρώπους τον Ιούλιο, σε Όσλο και Ουτόγια, είναι περιζήτητος γαμπρός!
Όπως έγινε γνωστό, στο γραμματοκιβώτιο του εκτελεστή, ο οποίος συγκλόνισε τον κόσμο με τις φρικιαστικές του πράξεις -ανάμεσα στα δεκάδες γράμματα, που περιείχαν λογαριασμούς και απειλητικά μηνύματα- βρίσκονταν πολυάριθμες προτάσεις γάμου από κάποιες που, προφανώς, τον ερωτεύτηκαν για την ικανότητά του να σκοτώνει νέους!

4 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Η φύση του ανθρώπου ορισμένες φορές ξεπερνάει τα όρια της τραγικότητας.

Χρήστος Γ. είπε...

Μου θυμίΖει τον έφεδρο ανθυπολοχαγό δράκο της Βορειου Ελλάδος ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ αλΛά και τον ληστή με τις γλαδιόλες ΘΟΔΩΡΟ ΒΕΝΑΡΔΟ που και τους δύο τους ερωτεύτηκαν και τους έστελναν ερωτικά γράμματα δεκάδες(;) γυναίκες-τρελοκομεία!
Βέβαια χθες σε πρόλαβε ο Βέλγος αλλά το κορόϊδο πήγε και αυτοκτόνησε ένω θα είχε τη χαρά να τον αγαπήσουν κι αυτόν αμέτρητα ανώμαλα-θηλυκά!

Sharpedon είπε...

Εγώ πάλι θυμήθηκα τον σούπερ γκόμενο Ασιμάκη Κατσούλα. Τι καρδιές έκαψε αυτό το παλικάρι ε; :p

Ελληνάρας είπε...

Έλεος............ φτανη πια, βαρέθηκα να ακούω κε να διαβάζω κάθε μέρα jία αυτών τον παρανοϊκό που ακουι στο όνομα Άντερς Μπρέιβικ.Την καλισπεραμου σε όλους σας από την Νορβηγία.Δημήτρης