Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Πάει ο ηγέτης του οποίου η γέννηση συνοδεύτηκε από διπλό ουράνιο τόξο και φωτεινό αστέρι!


Ο εξαθλιωμένος λαός της Βόρειας Κορέας ζει εδώ και δεκαετίες πλήρως απομονωμένος από τον υπόλοιπο κόσμο. Έχει υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου από τους «ηγέτες» του, οι οποίοι θέλοντας να τον καταδυναστεύουν, του έχουν κόψει κάθε δίοδο προς το εξωτερικό.
Στη Βόρεια Κορέα, όσοι δεν ζουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, θεωρούν ότι βρίσκονται στην πιο όμορφη χώρα και πως είναι ανώτεροι από όλους τους υπόλοιπους λαούς για τους οποίους γνωρίζουν μόνο τα ψέματα του καθεστώτος, που θέλει να τους κάνει να νιώθουν εκλεκτοί.
Η καλύτερη απόδειξη της πλύσης εγκεφάλου είναι η αντίδραση του κόσμου στον θάνατο των... δοξασμένων ηγετών τους. Δείτε στα πρώτα δύο λεπτά του βίντεο πώς χτυπιούνται οι άνθρωποι για την απώλεια του Κιμ Ιλ-Σανγκ το 1994! Από τα μικρά παιδιά ως τους στρατιώτες θρηνούν σαν να έχουν χάσει τους γονείς τους. Είναι τέτοια η προπαγάνδα, που πραγματικά πιστεύουν ότι τους βρήκε κάποια τεράστια τραγωδία.
Ίσως, βέβαια, κάποιοι θρηνούν καθαυτόν τον τρόπο γιατί φοβούνται πως αν δεν δείξουν λύπη, θα καταλήξουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης... Όπως και να έχει, φαντάζεστε τέτοιες σκηνές στη Δύση; Ποτέ.
Ανάλογες εικόνες, όμως, θα δείτε πολλές αυτές τις ημέρες καθώς σήμερα μας άφησε ο Κιμ Γιονγκ-Ιλ. Αυτός ήταν ο γιος του Κιμ Ιλ-Σανγκ και τον διαδέχθηκε στην κυβέρνηση. Σημειώστε πως το πρώτο παραμύθι που έχουν φάει οι Βοριοκορεάτες για τον μακαρίτη, ήταν ότι γεννήθηκε σε ξύλινη καλύβα και ότι η γέννησή του συνοδεύτηκε από διπλό ουράνιο τόξο και φωτεινό αστέρι! Στην πραγματικότητα γεννήθηκε στη ρωσική πόλη Χάμπαροβσκ...
Ένα μόνο από τα... καλά του συγκεκριμένου «ηγέτη» είναι πως λίγο μετά την άνοδό του στην εξουσία οδήγησε -λόγω λανθασμένων οικονομικών μεταρρυθμίσεων- τον λαό του σε λιμό με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους δύο εκατομμύρια άνθρωποι. Και τώρα πενθούν την απώλειά του...

4 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Ρε, μήπως γελάνε;

Πιγκουίνος είπε...

Δεν τους παίρνει να γελάνε...

Χρήστος Γ. είπε...

"Ίσως, βέβαια, κάποιοι θρηνούν καθαυτόν τον τρόπο γιατί φοβούνται πως αν δεν δείξουν λύπη, θα καταλήξουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης... Όπως και να έχει, φαντάζεστε τέτοιες σκηνές στη Δύση; Ποτέ."

Κάπως έτσι θρηνούν και οι Άραβες τους "ΗΓΕΤΕΣ" τους. Θυμάμαι τον θάνατο του Χαφέζ Αλ Άσαντ, από ΦΟΒΟ!!!
Λίγα χρόνια μετά - σήμερα - θυσιάζονται για να απαλλαγούν από το γιό του Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Όταν η ομάδα ποδοσφαίρου της Βορείου Κορέας έχασε από την Πορτογαλία με 6 και... κάτι γκολ όταν γύρισαν στη χώρα τους, χάσανε όλα τα προνόμιά τους και μερικοί πήγαν για καταναγκαστικά. Ηλίθιοι δεν είναι όλοι, καταλαβαίνουν. υπάρχουν βέβαια και οι του κόμματος και του κράτους, αλλά και βλάκες που πάντα και παντού θα υπάρχουν!

Χρήστος Γ. είπε...

Και το κυριότερο. Χθες το βράδυ έμαθα τον θανατό του από την μαυροφορεμένη παρουσιάστρια της τηλεόρασής τους.
Λόγω τιμής από εκείνοι την ΄ώρα δεν ξανακοιμήθηκα. Μεγάλη η απώλεια φίλε μου πολύ μεγάλη. Πίκρα πίκρα!
Ελπίζω σήμερα να μπορέσω να κοιμηθώ, αλλιώς θα πάρω ηρεμιστικά.
Θρήνο φίλε μου θρήνος!!!!!