Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Προσοχή, αποκαλύφθηκε -από την «Ελεύθερη Ώρα»- σατανικό σχέδιο για τη μείωση του πληθυσμού της γης!

Όσοι επισκέπτεστε, έστω και αραιά, τον Πιγκουίνο, γνωρίζετε την αδυναμία που τρέφω στη δημοσιογραφία τύπου «Ελεύθερης Ώρας» και τον θαυμασμό μου για τα αποκαλυπτικά πρωτοσέλιδά της.
Δεν θα ήταν δυνατόν, λοιπόν, να μην τιμήσω το παραπάνω δημοσίευμα, από το χθεσινό φύλλο της ξεχωριστής, αυτής, εφημερίδας.
Προσοχή, λοιπόν, αν υποπέσει στην αντίληψή σας κάποια προσπάθεια... μείωσης του πληθυσμού, θα γνωρίζετε ότι εντάσσεται σε ένα σατανικό σχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων.
(κάντε κλικ στη φωτογραφία για να διαβάσετε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες)

2 σχόλια:

ακυβέρνητος είπε...

Έχουμε χαθεί μεταξύ αλήθειας και σαχλαμάρας. Κάποια πράγματα ισχύουν και θέλει πολύ κόπο και διασταύρωση πληροφοριών για να τα ανακαλύψεις. Χάνονται όμως στο κυκεώνα της παραπληροφόρησης και της συνομωσιολογίας και δεν μπορείς να ξεχωρήσεις την αλήθεια από το ψέμα.

Πριν από λίγο καιρό είχα δει το περίφημο βίντεο με τον Μπιλ Γκέητς όπου μπροστά σε μεγάλο ακροατήριο είχε κάνει νύξη για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Υ.Γ Δεν ήξερα ότι η "Ελεύθερη Ώρα" είναι για διάβασμα. Νόμιζα ότι είναι μόνο για να τυλίγουν ψάρια.
Τι μαθαίνεις βρε παιδί μου...

Sharpedon είπε...

Με τις @λογίες αυτών των δημοσιογραφίσκων που έχουν μπλέξει τις βούτσες με τις...καταλάβατε, αν υπάρχουν πραγματικά αντίστοιχα σχέδια και αποκαλυφθούν από πιο σοβαρά μέσα οι περισσότεροι θα αδυνατούν να τα πιστέψουν γιατί μαγάρισαν ήδη τις πληροφορίες αυτοί οι κιτρινολόγοι πανίβλακες.

Για παράδειγμα η τεχνολογία των RFID chips υπάρχει τουλάχιστον μία δεκαετία και παίζει όντως η (αρχικά εθελοντική και μετέπειτα υποχρεωτική) εμφύτευση σε σκύλους να ήταν -μεταξύ άλλων- test drive για εμφύτευση και στους ανθρώπους. Η αφορμή για αυτό είναι απλώς η διευκόλυνση των συναλλαγών αλλά παίζει η πραγματική αιτία να είναι η διευκόλυνση και διεύρυνση της εξουσίας και του ελέγχου. Όχι, το 1984 δεν είναι συνομωσιολογικό μυθιστόρημα. Αν δεν προβάλουμε αντίσταση και τα δεχτούμε όλα μπορεί να φτάσουμε ακόμη και εκεί.

Όταν όμως βγαίνει ένα "μέσο" σαν την Ελεύθερη Ώρα και συνδυάζει τα RFIDs με....αντίχρηστους, 666, εκκολαπτόμενους κλώνους τους Βελζεβούλη σε μυστικά εργαστήρια και λοιπές μπούρδες, αυτό είναι ο καλύτερος μποναμάς που θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει για όσους οραματίζονται τις εν λόγω "cashless societies" (όχι money-less societies, καμία σχέση).

Όπως λέει και ο Πέτρος παραπάνω μπλέκουν αλήθειες με φαντασιώσεις. Όσοι λοιπόν απορρίπτουν τις φαντασίωσεις τους απορρίπτουν συλλήβδην και τις αλήθειες με τις οποίες τις έχουν ζευγαρώσει, οι περισσότεροι αδυνατούν να διαχωρίσουν φαντασίωση από αλήθεια. Οπότε τα εν λόγω σχέδια μπορούν να προχωρήσουν ακάθεκτα.

Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ. Όσον αφορά τα εν λόγω "σκοτεινά κέντρα εξουσίας" -η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ υπάρχει δίχως καμία αμφιβολία, δεν το αρνούνται όσοι καλούνται στις συναντήσεις. Δεν μαζεύονται κάθε τόσο για να πιουν απλώς καφέ αλλά ούτε και να συζητήσουν για το πότε ακριβώς θα παρουσιάσουν στην ανθρωπότητα τον...Σατανά junior :p - και ορίζουν σε έναν άλφα ή βήτα βαθμό τις τύχες όλων μας, η Eλεύθερη Ώρα και η κάθε Eλεύθερη Ώρα δουλεύει για αυτούς