Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ο Τσαρούχας, τα κανάλια και αυτοί που κουνιούνται...

Να πω την αμαρτία μου, τον Πασχάλη Τσαρούχα δεν τον θεωρώ καλό ηθοποιό. Κριτικός κινηματογράφου ή θεάτρου δεν είμαι, απλώς δεν μου αρέσει (μάλιστα του το έχω πει σε μία φάση -ποδοσφαιρικού αγώνα- αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία!).
Μου έκανε, πάντως, εντύπωση μία ατάκα του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Αχελώος
TV» καθώς λέει πως δεν ήταν τα κανάλια που τον βοήθησαν για να τον αγαπήσει το κοινό! «Το να μας εκτιμάει ο κόσμος είναι δική μας κατάκτηση, δεν μπορεί να μας το αφαιρέσει το σύστημα, γιατί δεν μας βοήθησε κανένα Μέγκα και κανένα Αντέννα για να μας αγαπήσει ο κόσμος».
Η παραπάνω πρόταση μού έκανε εντύπωση και θεωρώ πως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Φυσικά, για να γίνει σταρ θα έχει ταλέντο και θα δούλεψε. Αλλά, πόσοι θα τον ήξεραν αν δεν υπήρχε το «σύστημα» της τηλεόρασης που τώρα καταγγέλει; Τον γνωρίζετε εσείς από τις ταινίες του ή το θέατρο; Μπορεί να έχει ερμηνείες για Όσκαρ (λέμε τώρα…) αλλά αν δεν τον είχε κάνει ευρέως γνωστό η τηλεόραση δεν θα ήταν αυτός που είναι σήμερα.

Σε μία σελίδα στο
Facebook που αποκαλείται επίσημη σελίδα του Τσαρούχα, καταγράφονται… μόνο 19 συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές. Άρα και το Μέγκα τον βοήθησε και ο Αντέννα και ο Άλφα και το Άλτερ και η ΕΤ1. Δεν καταλαβαίνω γιατί το αρνείται. Για να τον θεωρήσουμε επαναστάτη που το βάζει με το σύστημα; Ε, μη τρελαθούμε…
Στην ίδια συνέντευξη λέει ότι τώρα δουλεύουν στην τηλεόραση μόνο καμιά δεκαριά συγκεκριμενοι ηθοποιοί συμπληρώνοντας πως «άμα κουνιέσαι και λίγο είναι πιο καλά». Να ξέρετε, λοιπόν, πως ο Τσαρούχας δεν εμφανίζεται επειδή δεν κουνιέται. Αλλά αν εμφανιστεί ξανά, θα είναι επειδή θα έχει περάσει η εποχή αυτών που κουνιούνται και θα επιστρέψουμε στην ποιότητα...

2 σχόλια:

Νίκος Ματσαμπλόκος είπε...

Τι τον είπες, "ατάλαντο", και νόμιζε ότι ήταν για την μπάλα; Και, το κυριότερο, τι σου απάντησε;

Πιγκουίνος είπε...

Με κλώτσησε! (αλλά δεν τον είδαν ούτε ο διαιτητής ούτε ο επόπτης για να αποβληθεί...)