Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Avatar, απλά... συγκλονιστικό!


Ο Πιγκουίνος το έχει... ρίξει στο θερινό σινεμά και πριν από λίγο παρακολούθησε -έστω και με καθυστέρηση μηνών- το Avatar. Υποθέτω ότι οι περισσότεροι το έχουν δει στη διάρκεια του χειμώνα μιας και ήταν από τις πλέον διαφημισμένες ταινίες. Αν υπάρχουν κάποιοι που δεν το είδαν, ας μη το χάσουν. Είναι, απλώς, συγκλονιστικό.
Και προτιμήστε το σινεμά, όχι το dvd.

7 σχόλια:

( fortounata) είπε...

το είδες τρισδιάστατο;εγώ στην αρχή ειχα ζαλάδες και μετά συνήθισα.πάντως τέλειο ε;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Πιγκουίνε! Ευκαιρία να το δω!
...αλλά σε DVD, δυστυχώς..

Πιγκουίνος είπε...

Fortounata, τρισδιάστατο στον θερινό της Ηλιούπολης δεν γίνεται. Πού τέτοιες πολυτέλειες...
Γιάννη, κάπου μπορεί να το πετύχεις σε καλοκαιρινό σινεμά. Αξίζει

Βάιος είπε...

Αν εξαιρέσουμε τις αρκετές δόσεις αμερικανιάς, το έργο είναι πολύ καλό. Ειδικά όσο περνά η ώρα και εξελίσεται η υπόθεση... σε καθηλώνει.

***χειροτεχνήματα*** είπε...

ειναι πολυ καλο συμφωνω κι εγω αξιζει να το δειτε οσοι δεν τοδατε!!εστω και dvd.

Πιγκουίνος είπε...

Bάιε, νομίζω ότι η συγκεκριμένη ταινία δεν έχει δόσεις αμερικανιάς. Το αντίθετο, μάλιστα. Περνάει αντιρατσιστικά και αντιπολεμικά μηνύματα.
Λένα, για μένα το dvd είναι η έσχατη λύση. Για το λόγο αυτό προτιμώ και προτείνω πάντα το σινεμά. Από όσο καταλαβαίνω, έχεις και εσύ την ίδια άποψη.

Βάιος είπε...

Συμφωνώ φίλε Πιγκουίνε για τα μηνύματα που λες ότι περνάει στο κοινό η ταινία. Αυτοί οι Navi όμως, πολύ αμερικάνικοι μου φάνηκαν. Είχαμε δηλαδή το συνηθισμένο love story, την αμφισβήτηση του ήρωα και την αποφασιστική του είσοδο πριν το τέλος για την ανατροπή του σκηνικού.