Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

I love Prague!!!

Όπως όλοι ξέρετε, η πιο όμορφη πόλη στον κόσμο, είναι η Πράγα. Ο Πιγκουίνος την επισκέφτηκε πέρυσι και καταγοητεύτηκε αν και ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση! Μάλλον, θα την προτιμήσει και φέτος.
Είναι, άλλωστε, πιο φθηνή επιλογή από την Ελλάδα. Για τριήμερο στην Ιθάκη, που ήταν ο πρώτος «στόχος», απαιτούνται 240 ευρώ μόνο για το δωμάτιο, ενώ το καράβι από την Πάτρα κοστίζει 32 ευρώ. Και δεν ξέρω πόσα χρήματα χρειάζονται για τη μετάβαση από την Αθήνα στην Πάτρα.

Εντάξει, την αγαπάμε την Ιθάκη αλλά όταν με τα ίδια λεφτά (196 για το αεροπλάνο και 104 για το ξενοδοχείο και μάλιστα γαι τέσσερις ημέρες!) μπορείς να πας στη μαγευτική Πράγα, δεν χρειάζεται να το σκεφτείς δεύτερη φορά...
Άσε που θα πιεις και την καλύτερη μπύρα του κόσμου, την Pilsner Urquell σε τιμές ελληνικού... νερού!

4 σχόλια:

coolplatanos είπε...

Καλομάθαμε στην Πράγα! Καλά να περάσεις!

Ανώνυμος είπε...

Αθήνα-Πάτρα είναι γύρω στο 20ευρο με το ΚΤΕΛ.

Πιγκουίνος είπε...

Ευχαριστώ coolplatanos! Που χάθηκες εσύ;
Ανώνυμε, άλλα τόσα θα είναι και η επιστροφή. Άρα, 240 το 3ημερο το δωμάτιο στην Ιθάκη, 32 το πλοίο και 40 το ΚΤΕΛ ίσον 312. Στην Πράγα 196 το αεροπλάνο και 104 το 4ήμερο το ξενοδοχείο ίσον 300!

***χειροτεχνήματα*** είπε...

αληθεια περσι πηγες κι εσυ στην πραγα?? κι εγω το ιδιο!! ενθουσιαστηκα με την πολη!!! οσο για τα εξοδα συμφωνω μαζι σου εδω ξοδευεις πολυ περισσοτερα!!!