Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Χρήστες του Reddit είδαν το μήνυμα παιδιού που πάσχει από καρκίνο και του έστειλαν πίτσα

Χρήστης του Reddit ανέβασε φωτογραφία από το Νοσοκομείο Παίδων στο Λος Άντζελες όπου φαίνεται το μήνυμα στο παράθυρο ενός δωματίου που έλεγε "Send Pizza RM 4112", δηλαδή "Στείλτε πίτσα στο δωμάτιο 4112". 
Όταν έφτασε η πρώτη παραγγελία η Hazel Hammersley, που πάσχει από καρκίνο και είναι στο νοσοκομείο από τις4 Ιουλίου, καταχάρηκε. Το μήνυμα το είχαν γράψει η μητέρα της και η γιαγιά της με ταινία για να της φτιάξουν τη διάθεση. 
"Δυο μέρες πέρασαν και όταν έφτασε το Σάββατο αρχίσαμε να δεχόμαστε πίτσες. Μας έστειλαν 30!", είπε εκπρόσωπος του νοσοκομείου. "Πολλά παιδιά και νοσοκόμες ήρθαν στο δωμάτιό μας με μουσική και διοργανώσαμε ένα υπέροχο πίτσα πάρτυ", είπε η μητέρα του παιδιού. 
Μετά από αυτό, το μήνυμα κατέβηκε από το δωμάτιο και στο blog του νοσοκομείου έγραψαν "Κάνατε ένα μικρό κοριτσάκι πολύ χαρούμενο, αλλά ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΤΣΕΣ".
(από το lifo.gr)
Χρήστης του Reddit ανέβασε μια φωτογραφία από το Νοσοκομείο Παίδων στο Λος Άντζελες όπου φαίνεται το μήνυμα στο παράθυρο ενός δωματίου που έλεγε "Send Pizza RM 4112", δηλαδή "Στείλτε πίτσα στο δωμάτιο 4112". Όταν έφτασε η πρώτη παραγγελία η Hazel Hammersley, που πάσχει από καρκίνο και είναι στο νοσοκομείο από τις4 Ιουλίου, καταχάρηκε. Το μήνυμα το είχαν γράψει η μητέρα της και η γιαγιά της με ταινία για να της φτιάξουν τη διάθεση. "Δυο μέρες πέρασαν και όταν έφτασε το Σάββατο αρχίσαμε να δεχόμαστε πίτσες. Μας έστειλαν 30!", είπε εκπρόσωπος του νοσοκομείου. "Πολλά παιδιά και νοσοκόμες ήρθαν στο δωμάτιό μας με μουσική και διοργανώσαμε ένα υπέροχο πίτσα πάρτυ" είπε η μητέρα του παιδιού. Μετά από αυτό, το μήνυμα κατέβηκε από το δωμάτιο και στο blog του νοσοκομείου έγραψαν "Κάνατε ένα μικρό κοριτσάκι πολύ χαρούμενο, αλλά ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΤΣΕΣ". Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: