Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Δεν πειράζει, Ελλαδάρα!

Η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε στον κρίσιμο αγώνα απέναντι στην Τσεχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καθώς πριν από λίγο ηττήθηκε 2-1 με συνέπεια οι πιθανότητες πρόκρισης στους «8» να ελαχιστοποιηθούν.
Ήδη, σε πολλά σάιτ αρκετοί κράζουν την ομάδα, τον προπονητή και τους παίκτες. Δεν αποτελεί έκπληξη, έτσι είμαστε οι Έλληνες... 
Ο Πιγκουίνος, όμως, στέκεται στο πλευρό τους και ακόμη και αν χάσουν από τη Ρωσία στο τελευταίο ματς του Σαββάτου, υπογραμμίζει ότι η πορεία τους κρίνεται επιτυχημένη και τους ευχαριστεί για τις χαρές που του έχουν προσφέρει.

4 σχόλια:

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

μπραβο πιγκουινο πολυ καλα κανεις

Cosmos είπε...

Προσωπικά δεν κράζω βέβαια αλλά ούτε και επικροτώ.
Νομίζω δε πως είναι λάθος να "χαϊδεύουμε" ανθρώπους και καταστάσεις ειδικά όταν, για τους όποιους λόγους σε κάποιες ξεκάθαρες περιπτώσεις, δεν αξίζουν τον καλό μας τον λόγο.
Και στο κάτω - κάτω, πώς θα μπορούσαμε έτσι να συντηρήσουμε σωστά ένα σύστημα αξιών, όταν δηλαδή δεν κάνουμε ξεκάθαρα διακριτά τα καλά από τα κακά. Τι αξία θα είχαν τα καλά όταν θα ήταν πραγματικά καλά.
Έπειτα, μη ξεχνάμε ότι, στην περίπτωσή μας, μιλάμε για επαγγελματίες! Μιλάμε για χρήμα, πολύ χρήμα και μάλιστα δημόσιο χρήμα σε μια περίοδο διόλου εύκολη.
Δεν είναι όλα τόσο αθώα όσο θα θέλαμε. Αλλάζουν πολλά μεταξύ συγκρινόμενων καταστάσεων. Π.χ. δε μπορούμε να συγκρίνουμε με τα ίδια κριτήρια το ποδόσφαιρο που κατά βάση αποτελείται από επαγγελματίες και μάλιστα πάρα πολύ υψηλά αμειβόμενους παίκτες με άλλα αθλήματα όπως με αυτά του στίβου που οι άνθρωποι εκεί αγωνίζονται σχεδόν στη σκιά της όποιας δημοσιότητας και με ελάχιστα έσοδα.

Sharpedon είπε...

Μην έχοντας για την ώρα κάτι πιο αξιόλογο να πω, συνυπογράφω το σχόλιο του Cosmos.

Πιγκουίνος είπε...

Φίλε Cosmos, δεν υποστηρίζει κανένας ότι δεν θα πρέπει να ασκούμε κριτική στην ομάδα, στους παίκτες και στον προπονητή. Απλώς, πρέπει να έχουμε ένα όριο και να μην φτάνουμε στα άκρα. Τι πιο λογικό;