Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Μαΐλης: «Δεν συμφωνούμε με το Σύνταγμα»!


To ότι το ΚΚΕ βρίσκεται σε έναν δικό του κόσμο και δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα, είναι γνωστό. Και μας έδωσε την ευκαιρία να το καταλάβουμε μία ακόμη φορά χθες το βράδυ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μάκης Μαΐλης βγήκε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA (παρεμβαίνοντας σε συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη) και όταν ρωτήθηκε αν πρέπει το Σύνταγμα της χώρας να γίνεται σεβαστό απάντησε: «Εμείς είμαστε αντίθετοι με το Σύνταγμα. Δεν συμφωνούμε με το Σύνταγμα»!
Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία. Για την επικαιρότητα κάποιο σχόλιο; Το ξέρουμε ότι δεν συμπαθείς το ΚΚΕ.

Πιγκουίνος είπε...

Αλήθεια, ανώνυμε Ευάνθη, εσύ πιστεύεις ότι πρέπει να σεβόναστε το Σύνταγμα;

fetus είπε...

"...Επίσης ο κ Μητσοτάκης, κάλεσε επανειλημμένα το ΚΚΕ να τηρήσει τη νομιμότητα και να σταματήσει να διαμαρτύρεται γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση του Μάκη Μαϊλη.

Ο Μάκης Μαίλης τόνισε στην παρέμβασή του ότι: «Ο κύριος Μητσοτάκης ήρθε να βάλει, ακόμα μία φορά, πλάτη στο ότι πρέπει να πληρώσουν την κρίση ακόμα μια φορά τα θύματα και όχι η κερδοφορία του κεφαλαίου και δείχνει το φόβο που έχουν απέναντι στο λαό. Τρέμουν τη λαϊκή αντίδραση. Εξ ου και η επίθεση εναντίον του ΚΚΕ και των δίκαιων κινητοποιήσεων του λαού. Θέλω να επαναλάβω στον κύριο Μητσοτάκη ότι για το ΚΚΕ νόμος είναι το δίκιο του εργαζόμενου λαού και όχι τα κέρδη των ολίγων, οι οποίοι δεν παράγουν και ζουν σε βάρος εκείνων οι οποίοι παράγουν. Τα μέτρα θα βρουν την απάντηση που τους πρέπει».

Σε αυτό το πλαίσιο το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένας μεγάλος εκβιασμός σε βάρος των εργαζόμενων προκειμένου να δεχθούν τα μέτρα και ταυτόχρονα μία σφοδρή επίθεση σε όσους αντιδρούν. Όπως γράφει σήμερα ο Ριζοσπάστης: «Ο Μητσοτάκης και οι δημοσιογράφοι του «Μέγκα» απαίτησαν από το ΚΚΕ υποταγή στα κελεύσματα του κεφαλαίου με πρόσχημα το Σύνταγμα. Καθόλου τυχαία δεν είναι η πρεμούρα όλων τους να υπερασπιστούν το Σύνταγμα, αν και τα άρθρα εκείνα που επιβάλλουν, για παράδειγμα, σαν συνταγματικά κατοχυρωμένο το δικαίωμα στη δουλειά, στις λαϊκές ελευθερίες κ.λπ., καταστρατηγούνται από τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τις κυβερνήσεις τους, τα αστικά κόμματα».
Πηγή: "www.atticafreepress.gr/2010/04/30/10005/"

Συμμορίτης ο Κονσερβοκούτης είπε...

Ο παπούς Γεώργιος Παπανδρέου έφερε τον Σκόμπι, ο εγγονός το ΔΝΤ.
Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα; Χα! Χα!... Εκτός αν ο πρωθυπουργεύων Γκούφι πιτσεύει ότι το να εκπέμπεις SOS λέγεται... επιστημονικώς SOS-ιαλισμός!
Πάντως, έχει και αίσθημα όταν σου βάζει το αγγούρι. Βγαίνει με ρομαντικό φόντο το λιμάνι του Καστελόριζου. Η... Βάνα Μπάρμπα στο Μεντιτερανέο και ο Γκούφι έχουν κάνει διάσημο το Καστελόριζο!
Του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος δεν είναι και η Βάνα;

Μεταφορεύς είπε...

Ευτυχώς, βρε κουτά, έχουμε τον Χρυσοχοϊδη που σέβεται το σύνταγμα...
Ευτυχώς, βρε κουτά, έχουμε και τον συνταγματολόγο Βενιζέλο, που οι πιλότοι της Π.Α. κάνουν λευκή απεργία και απλώς λέει ότι δεν ήταν σωστό... Συνατγματολόγος δεν είμαι, αλλά τι προβλέπεται όταν αξιωματικοί δεν εκτελούν στρατιωτικά καθήκοντα;
Οσο για τον Μαϊλη, εντάξει είναι... Μαϊλης!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ανησυχώ γι' αυτή τη χώρα, όσο υπάρχει ο... Πετσάλνικος! Χα! Χα!...

Ανώνυμος είπε...

Και προστάτης του Μητσοτάκη τώρα....

Φίλοι ΓΑΠ είπε...

Γκούφι, τους Ολυμπιακούς Αγώνες ποια κυβέρνηση τους πήρε και ποια τους προετοίμασε; Ησουν κι εσύ σ' αυτήν; Και πόσο πήγε το μαλλί;