Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Αυτά που «ξέχασε» η Γεροβασίλη


Με την Όλγα Γεροβασίλη δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις.
Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί σε κάθε δημόσια τοποθέτησή της. Για παράδειγμα, τον Σεπτέμβριο δήλωσε ότι το κόμμα της ως κυβέρνηση είχε εφαρμόσει πάνω από το 50% του προγράμματος της Θεσσαλονίκης, έχοντας αφήσει άφωνους τους πάντες αφού δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην γνωρίζει ότι οι συγκεκριμένες δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα έμειναν στα λόγια.
Κάποια άλλη στιγμή ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν έχει πει ψέματα στον ελληνικό λαό την ώρα που όλοι πλέον παραδέχονται πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και πως όσα έλεγε προεκλογικά δεν υλοποιήθηκαν. Επίσης, πριν από λίγες ημέρες προκάλεσε εξαιρετικά αρνητική εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο μίλησε σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ, που τόλμησε να τις κάνει δύσκολες ερωτήσεις.
Πλέον, όμως, φαίνεται ότι ξεπέρασε και τον ίδιο της τον εαυτό αφού έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι προπηλακισμοί και βιαιότητες σε βάρος πολιτικών δεν γίνονταν παλαιότερα αλλά καταγράφονται μόνο τώρα με θύματα τους συντρόφους της.
Θέλοντας να ενισχύσει τη μνήμη τής Γεροβασίλη (αν και προφανώς γνωρίζει πως λέει -και πάλι- ψέματα), το σάιτ caller.gr δημοσίευσε το παραπάνω βίντεο που εκθέτει, για μία ακόμη φορά, την κυρία καθώς δείχνει το άγιο κυνηγητό που δέχονταν παλαιότερα οι πολιτικοί αντίπαλοι του κυβερνώντος κόμματος, συχνά από οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ και ενίοτε με τις ευλογίες στελεχών του, όπως πχ. ο Κατρούγκαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: