Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

«Καλοφόρετες οι σφαίρες, Πρετεντέρη»

Η φωτογραφία (κλικ για να ανοίξει) προέρχεται από τη σελίδα της lifo στο facebook όπου το κοινό σχολίαζε την είδηση με τις σφαίρες που έστειλαν τρομοκράτες στον Γιάννη Πρετεντέρη. 
Όλοι -μα όλοι- εκείνοι που έγραψαν για το συγκεκριμένο θέμα, εξέφρασαν τη χαρά τους για τη στοχοποίηση του δημοσιογράφου και οι περισσότεροι ευχήθηκαν η απειλή να γίνει πράξη ώστε να χάσει τη ζωή του. «Καλοφόρετες» γράφει ένας, κάποιος άλλος λέει να «ψωφίσει», γενικά όλοι είχαν έναν... καλό λόγο να πουν.
Όλοι αυτοί οι αιμοδιψείς που θέλουν να δουν έναν άνθρωπο νεκρό επειδή έχει διαφορετική άποψη από τη δική τους, θεωρούν -πιθανότατα- τους εαυτούς τους δημοκράτες, ευαίσθητους, ειρηνικούς και δίκαιους. Αλλά, η αλήθεια είναι ότι επειδή δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με την πλειοψηφία, αποτελούν την τρανή απόδειξη ότι αυτή η χώρα δεν έχει καμία ελπίδα να σωθεί.
Πάντως, το κόμμα που έχει στοχοποιήσει (ευθέως ή μέσω των ΜΜΕ που κατέχει) τον Πρετεντέρη, καταδίκασε την πράξη των τρομοκρατών. Έτσι λέει τουλάχιστον...

4 σχόλια:

Χειμερινός αγροφύλαξ είπε...

Και ο Τζήμερος έχει στοχοποιήσει τον Παπούλια, τον Στουρνάρα, τον Πελεγρίνη... Τι σημαίνει αυτό;

Πιγκουίνος είπε...

Όχι ότι δεν ξεφεύγει κι αυτός ενίοτε αλλά ο Τζήμερος ασκεί κριτική στην πολιτική τους, δεν απειλεί, δεν δέρνει, δεν κάνει πρωτοσέλιδα γελοιογράφους, δεν αποκαλεί δημοσιογράφους βεζυροπούλες κλπ.

Χειμερινός αγροφύλαξ είπε...

Γιατί τον Πρετεντέρη ποιος τον απείλησε;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΤΟΥΛΑΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤΑΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΥΤΗΣ.