Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Τώρα έχουμε και τους... Μακγάμους!

Οι McWeddings αποτελούν τη νέα εφεύρεση γνωστής αλυσίδας φαστ φουντ, που απευθύνεται σε ζευγάρια που επιθυμούν να παντρευτούν, προσφέροντάς τους ένα φθηνό γάμο στα καταστήματά της στο Χονγκ Κονγκ. Η ταχύτατα αναπτυσσόμενη παγκόσμια βιομηχανία του φαστ φουντ, παρά την οικονομική κρίση, καταφεύγει διαρκώς σε νέες «τακτικές» αύξησης των εσόδων της, ποντάροντας στο χαμηλό κόστος που προσφέρει.
Το νέο αυτό σχέδιο ξεκίνησε τον Ιανουάριο και θα εφαρμοστεί δοκιμαστικά για 3 μήνες σε 3 μεγάλα καταστήματα φαστ φουντ στη χώρα. Στο ζευγάρι θα προσφέρεται ένα πακέτο αξίας 129 δολαρίων, μια τιμή σημαντική μικρή σε σχέση με τα 1.3000 δολάρια που κοστίζει ένας μέσος γάμος στο Χονγκ Κονγκ.
Στο πακέτο που προσφέρεται περιλαμβάνεται ένα ειδικό μενού, διακόσμηση του χώρου, δώρα με θέμα την αλυσίδα φαστ φουντ και μία... τηγανητή πατάτα αντί του παραδοσιακού κερασιού που μοιράζεται το ζευγάρι πριν το φιλί.
Η ιστορία ξεκίνησε όταν ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε σε κατάστημα της αλυσίδας στο Χονγκ Κονγκ αποφάσισε να κάνει και το γάμο του στο χώρο γνωριμίας. Σύντομα, το περιστατικό έγινε γνωστό και άλλα ζευγάρια εκδήλωσαν ενδιαφέρον να παντρευτούν σε φαστφουντάδικο. Μια καινούργια μόδα γεννήθηκε...
(Πηγή TVXS)

2 σχόλια:

Τζέσσυ είπε...

Γεια σου φίλε Πιγκουίνε!!!!!!!
Πάντα πολύ ενδιαφέρουσες οι αναρτήσεις σου!!!!!!!

Νίκος Ματσαμπλόκος είπε...

Ναι, δεν βλέπεις...